Bouwstenen van mohair bij Frankly

Dinsdag 10 september 2019

Frankly Amsterdam presenteert twee nieuwe karpetten, ontworpen door Diederik Dam, Corner Stone en Land Mark.
Bouwstenen van mohair bij Frankly
Bouwstenen van mohair bij Frankly

Frankly Amsterdam specialiseert zich in made-to-measure interieurtexiel. Voor zowel residentiële als de projectmarkt in het hoge segment. Het bedrijf brengt nu nieuwe tapijten die beide zijn ontworpen door Nederlandse architect Diederik Dam. Zijn perspectief als architect is duidelijk zichtbaar in de precisie en structuur van zijn ontwerpen. Na het tuften van mohair-garen in een 3D-techniek, worden de tapijten met de hand gesneden met behulp van een speciale carving en ramping techniek. Hierdoor ontstaat het uiterlijk van bouwstenen, bedekt met textiel.

 

Corner Stone (foto 1) is ook beschikbaar in een genivelleerde versie, waarbij de lijnen dun getuft zijn in Eucalyptus. Land Mark (foto 2) wordt met dezelfde techniek gemaakt, alleen zijn de bouwstenen in dit geval cirkelvorming. De cirkels zijn 54 cm groot en vormen de maatstaf om de grootte van het tapijt mee te bepalen. Naast acht standaard kleurcombinaties zijn de tapijten in meer dan 100 andere kleuren beschikbaar.Links

www.frankly.amsterdam/nl/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, karpet, vloerkleed, kleed, naamswijziging, naamsverandering, femhome, fem home, groothandel, grossier, #femhome, #frankly, #franklyamsterdam, #diederikdam

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden