Bouwstenen van mohair bij Frankly

Dinsdag 10 september 2019

Frankly Amsterdam presenteert twee nieuwe karpetten, ontworpen door Diederik Dam, Corner Stone en Land Mark.
Bouwstenen van mohair bij Frankly
Bouwstenen van mohair bij Frankly

Frankly Amsterdam specialiseert zich in made-to-measure interieurtexiel. Voor zowel residentiële als de projectmarkt in het hoge segment. Het bedrijf brengt nu nieuwe tapijten die beide zijn ontworpen door Nederlandse architect Diederik Dam. Zijn perspectief als architect is duidelijk zichtbaar in de precisie en structuur van zijn ontwerpen. Na het tuften van mohair-garen in een 3D-techniek, worden de tapijten met de hand gesneden met behulp van een speciale carving en ramping techniek. Hierdoor ontstaat het uiterlijk van bouwstenen, bedekt met textiel.

 

Corner Stone (foto 1) is ook beschikbaar in een genivelleerde versie, waarbij de lijnen dun getuft zijn in Eucalyptus. Land Mark (foto 2) wordt met dezelfde techniek gemaakt, alleen zijn de bouwstenen in dit geval cirkelvorming. De cirkels zijn 54 cm groot en vormen de maatstaf om de grootte van het tapijt mee te bepalen. Naast acht standaard kleurcombinaties zijn de tapijten in meer dan 100 andere kleuren beschikbaar.Links

www.frankly.amsterdam/nl/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, karpet, vloerkleed, kleed, naamswijziging, naamsverandering, femhome, fem home, groothandel, grossier, #femhome, #frankly, #franklyamsterdam, #diederikdam

Gerelateerd nieuws
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder
ERFMI tekent voor hergebruik
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de verklaring van de Circular Plastics Alliance ondertekend. Samen met meer dan 100 partners in de waardeketen voor kunststoffen zet ERFMI zich in voor het gebruik of produceren van meer herbruikbare kunststoffen.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder
 
Nieuwe Allura collectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden