Slimme zonwering op R+T 2021

Maandag 21 oktober 2019

R+T, vakbeurs voor (buiten)zowering, rolluiken en deuren/poorten, vraagt de aandacht voor Domotica. Weinig andere sectoren hebben volgens de beurs zo'n snelle ontwikkeling op dit gebied meegemaakt. Daarom enkele voorbeelden van domotica exposanten en hun producten.
Slimme zonwering op R+T 2021
Slimme zonwering op R+T 2021 Slimme zonwering op R+T 2021

Elero GmbH biedt all-round slimme oplossingen voor de integratie van gemotoriseerde rolluiken, jaloezieën en markiezen in radio- en smart home-systemen.  De Revio-868 en VarioTec-868 radio-ontvangers kunnen achteraf worden aangebracht en bediend met een handzender of app. Elero biedt ook het Centero Home systeem, waarop taken geprogrammeerd kunnen worden, zodat de consument altijd de indruk kan wekken dat hij thuis is.

 

De firma Rademacher (foto 1) regelt automatisering met de Homepilot Smart Home. Verlichting, verwarming en ook rolluiken kunnen hierop aangesloten worden. Met behulp van een handzender, wandschakelaar of met de Homepilot App via smartphone of tablet. HomePilot reageert op zowel Alexa van Amazon als Google Assistant. Ook ook Philips Hue lampen kunnen hiermee bediend worden.

 

Voor zonwering binnenshuis komt Somfy (foto 2) met twee nieuwe oplossingen: motoren Somfy Roll Up en Somfy Sonesse. Zij beschikken allebei over lithium-ionbatterijen en zijn volgens het bedrijf daarom simpel te installeren en bedienen. Met de integratie van de Somfy Roll Up en Somfy Sonesse in het smart home-systeem Tahoma, passen de gordijnen zich automatisch aan de weersomstandigheden aan met behulp van zon- en temperatuursensoren.

 

Het PowerView smart home-systeem van MHZ (foto 3) biedt ook de eenvoudige bediening van binnenzonwering met één druk op de knop. De slimme communicatie-eenheid bestaat uit een bidirectionele radiogestuurde motor, de Pebble-afstandsbediening en de Pebble hub. De batterij zijn volledig geïntegreerd in het zonbeschermingsproduct voor bijna alle systemen.

 

De nieuwste Smart Home producten zijn te zien op R+T, van maandag 22 tot vrijdag 26 februari 2021 in Stuttgart.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rt2018, #rtexpo, #rt2021, #landesmesse

Gerelateerd nieuws
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Decorette wordt Homed in Duitsland
Decorette wordt onder de naam Homed in de Duitse markt gelanceerd tijdens een beurs van moeder EK/servicegroup.
lees verder
 
De Ploeg op IMM 2020
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden