Situatie Proposte nog onduidelijk

Vrijdag 28 februari 2020

De situatie veroorzaakt door de coronavirus-epidemie zorgt ervoor dat verschillende beurzen al uitgesteld zijn. Of dit ook voor vakbeurs Proposte (gepland op 27-29 april) geldt maakt de organisatie volgende week bekend.
Situatie Proposte nog onduidelijk

Vooral in Italië is de onrust rond het coronavirus momenteel groot. Salone del Mobile is daarom al uitgesteld. Het management van Proposte maakt in een bericht op Facebook bekend dat het de situatie van minuut tot minuut volgt.

 

Halverwege volgende week wordt duidelijk of Proposte 2020 wel of niet in april plaatvindt. De kans is groot dat ook deze beurs uitgesteld wordt, omdat de organisatie over het algemeen qua beursdatum aansluit op de Italiaanse meubelbeurs.Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2020

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Akoestisch Wallpepper Onu-hal
De Italiaanse behangfabrikant Wallpepper heeft haar wandbekledingsproducten mogen leveren voor de aankleding van de grote Onu-hal XIX van de Verenigde Naties in Genève.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden