Scheidingswand van Quinti

Donderdag 14 mei 2020

De Italiaanse bureaustoelenfabrikant Quinti Sedute heeft met Slice een duurzaam een flexibel scherm ontwikkeld.
Scheidingswand van Quinti

Kantoren moeten coronaproof ingericht gaan worden. Dat wordt dus korte metten maken met de open kantoortuinen. Los van corona eigenlijk niet zo erg, er waren toch al veel concentratieklachten.

Dat kan je doen met behulp van schermen, roomdividers of scheidingswanden. Daar zijn er veel van, zoals van akoestiekspecialist Buzzispace of van Limp, dat Spaanse scheidingswanden van glas distribueert. Maar ook bijvoorbeeld met de werkplek scheidende oplossingen van verlichtingsproducent Nimbus. En een paar dagen terug publiceerden we nog over een nieuw scherm van de Spaanse fabrikant Systemtronic en de oplossing van Meubitrend.

Nu laat ook Patricia Romijn van Ufficio uit Wouwse Plantage weten nieuwe schermen te kunnen leveren: de Slice van Quinti. Deze akoestiek verbeterende panelen zijn onderling oneindig koppelbaar en in diverse hoeken op te stellen. Het metalen frame - in wit, goud of zwart - bevat een gestoffeerd paneel met antibacteriële stoffen en lederdoek van onder andere Camira, Kvadrat en Gabriel.

Op de komende internationale kantoorinrichtingsbeurs Orgatec, gepland is van 27-31 oktober 2020 in Keulen, zijn natuurlijk nog veel meer van dergelijke oplossingen te vinden.Links

www.buzzi.space
www.limp.be
www.nimbus-group.com
www.quinti.com
www.st-systemtronic.com
www.orgatec.com
www.salonemilano.it
www.ufficiobenelux.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, thuiswerken, corona, meubelfabrikant, roomdivider, scheidingswand, scherm, kuchscherm, panelen, orgatec, #keulen, #systemtronic, #pardan, #quinit, #quinisedute, #slice, #orgatec, #coronaproof

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden