Scheidingswand van Quinti

Donderdag 14 mei 2020

De Italiaanse bureaustoelenfabrikant Quinti Sedute heeft met Slice een duurzaam een flexibel scherm ontwikkeld.
Scheidingswand van Quinti

Kantoren moeten coronaproof ingericht gaan worden. Dat wordt dus korte metten maken met de open kantoortuinen. Los van corona eigenlijk niet zo erg, er waren toch al veel concentratieklachten.

Dat kan je doen met behulp van schermen, roomdividers of scheidingswanden. Daar zijn er veel van, zoals van akoestiekspecialist Buzzispace of van Limp, dat Spaanse scheidingswanden van glas distribueert. Maar ook bijvoorbeeld met de werkplek scheidende oplossingen van verlichtingsproducent Nimbus. En een paar dagen terug publiceerden we nog over een nieuw scherm van de Spaanse fabrikant Systemtronic en de oplossing van Meubitrend.

Nu laat ook Patricia Romijn van Ufficio uit Wouwse Plantage weten nieuwe schermen te kunnen leveren: de Slice van Quinti. Deze akoestiek verbeterende panelen zijn onderling oneindig koppelbaar en in diverse hoeken op te stellen. Het metalen frame - in wit, goud of zwart - bevat een gestoffeerd paneel met antibacteriële stoffen en lederdoek van onder andere Camira, Kvadrat en Gabriel.

Op de komende internationale kantoorinrichtingsbeurs Orgatec, gepland is van 27-31 oktober 2020 in Keulen, zijn natuurlijk nog veel meer van dergelijke oplossingen te vinden.Links

www.buzzi.space
www.limp.be
www.nimbus-group.com
www.quinti.com
www.st-systemtronic.com
www.orgatec.com
www.salonemilano.it
www.ufficiobenelux.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, thuiswerken, corona, meubelfabrikant, roomdivider, scheidingswand, scherm, kuchscherm, panelen, orgatec, #keulen, #systemtronic, #pardan, #quinit, #quinisedute, #slice, #orgatec, #coronaproof

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Montis in sierkussentjes
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Zuiver Banne
Vandaag produceert interieurbedrijf Zuiver officieel een nieuwe 'premium design'-collectie: Banne. De introductiecollectie bevat zes designs van vooraanstaande Nederlandse designers.
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden