Bodiax visgraat bij Heditex

Woensdag 13 mei 2020

Groothandel Heditex breidt zijn PVC collectie Bodiax verder uit. Een visgraat vloer met Unilin-Clic verbinding is de nieuwste aanvulling. Bodiax Hydro-core BP580 Fisk is vanaf nu uit voorraad leverbaar.
Bodiax visgraat bij Heditex
Bodiax visgraat bij Heditex Bodiax visgraat bij Heditex

Heditex legt uit dat de collecties Bodiax BP500 Thor en BP400 Ivar succesvol zijn, dus lag een uitbreiding voor de hand. De BP580 Fisk collectie is direct uit voorraad leverbaar in zes verschillende kleuren. De vloeren zijn 7mm dik en 120 bij 720 mm.

 

De Bodiax BP580 Fisk visgraat collectie biedt, aldus de leverancier uit Vlaardingen, alle voordelen van een PVC vloer en is voorzien van een geluiddempende en egaliserende ondervloer. Deze vloer is net als de Thor en Ivar collectie voorzien van het Unilin-clic systeem, wat ook de Fisk collectie makkelijk en snel om te leggen maakt. Volgens Heditex is de collectie een goed alternatief voor het visgraatpatroon in een houten vloer, omdat de PVC vloer minder kostbaar is en onderhoudsvriendelijker.

 

Op vloerengebied verdeelt Heditex naast Bodiax ook Meister. De groothandel heeft ook raamdecoratie en stoffeerbenodigdheden in het assortiment.Links

www.heditex.com
www.bodiax.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, pvc, lvt, keramiek, terra cotta, steen, beton, concrete, hout, vloeren, visgraat, #visgraat, #bodiax, #heditex, #meister, #meisterwerke, #BP580FISK

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden