Bodiax visgraat bij Heditex

Woensdag 13 mei 2020

Groothandel Heditex breidt zijn PVC collectie Bodiax verder uit. Een visgraat vloer met Unilin-Clic verbinding is de nieuwste aanvulling. Bodiax Hydro-core BP580 Fisk is vanaf nu uit voorraad leverbaar.
Bodiax visgraat bij Heditex
Bodiax visgraat bij Heditex Bodiax visgraat bij Heditex

Heditex legt uit dat de collecties Bodiax BP500 Thor en BP400 Ivar succesvol zijn, dus lag een uitbreiding voor de hand. De BP580 Fisk collectie is direct uit voorraad leverbaar in zes verschillende kleuren. De vloeren zijn 7mm dik en 120 bij 720 mm.

 

De Bodiax BP580 Fisk visgraat collectie biedt, aldus de leverancier uit Vlaardingen, alle voordelen van een PVC vloer en is voorzien van een geluiddempende en egaliserende ondervloer. Deze vloer is net als de Thor en Ivar collectie voorzien van het Unilin-clic systeem, wat ook de Fisk collectie makkelijk en snel om te leggen maakt. Volgens Heditex is de collectie een goed alternatief voor het visgraatpatroon in een houten vloer, omdat de PVC vloer minder kostbaar is en onderhoudsvriendelijker.

 

Op vloerengebied verdeelt Heditex naast Bodiax ook Meister. De groothandel heeft ook raamdecoratie en stoffeerbenodigdheden in het assortiment.Links

www.heditex.com
www.bodiax.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, pvc, lvt, keramiek, terra cotta, steen, beton, concrete, hout, vloeren, visgraat, #visgraat, #bodiax, #heditex, #meister, #meisterwerke, #BP580FISK

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder
De G van Gietvloeren
Gietvloeren zijn in trek in zowel de particuliere als zakelijke markt. Een van de landelijke opererende spelers op het gebied van gietvloeren is G-Vloeren.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden