Nieuwe meubels Baleri Italia

Vrijdag 15 mei 2020

Ondanks de afgelopen maanden van lockdown is het team van het Italiaanse meubelmerk Baleri Italia nooit gestopt met werken. Achter de schermen werden de nieuwe meubels voltooid, die eigenlijk op Salone del Mobile 2020 te zien zouden zijn.
Nieuwe meubels Baleri Italia
Nieuwe meubels Baleri Italia Nieuwe meubels Baleri Italia Nieuwe meubels Baleri Italia

Een laaghangende, zacht driehoekige vorm, die zweeft boven het vloeroppervlak, ondersteund door een slanke, driepoots onderstel: dat is de nieuwe Bermuda lounge stoel, een ontwerp van de Claesson Koivisto Rune Studio (foto 1). Het extra brede zitkussen, de lage uitgeschoven zijkanten en het zachte, driehoekige rugkussen van de Bermuda loungestoel zorgen volgens Baleri Italia voor een aangenaam gevoel van welzijn en ontspanning. Van dezelfde studio zijn de Concertina-kasten (foto 2). Zij hebben een sculpturale uitstraling, en worden gekenmerkt door herhaalde geometrische vormen.

 

Daarnaast heeft Baleri Italia twee succesvolle collecties uit 2019 aangevuld. Zo wordt de First-collectie van Baldessari & Baldessari uitgebreid met een nieuwe serie lage tafels: salontafel en bijzettafel voor in de woonkamer (foto 3). Rond of rechthoekig, verkrijgbaar in vele hoogtes, er is veel mogelijk met deze serie.

 

Eenvoudig, essentieel maar vol persoonlijkheid, dat is volgens Baleria Italia de Paloma stoel van Radice Orlandini designstudio (foto 4), het product met gekleurde metalen buisstructuur, is beschikbaar in nieuwe variaties en met nieuwe afwerkingen. Deze stoel is geschikt voor binnen en buiten.

 

Volgens de website van Baleri Italia wordt het merk in België vertegenwoordigd door agent Eric Senden uit Brussel, zonder website.

 Links

www.baleri-italia.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #baleriitalia, #baleri, # Claessonkoivistorune, #BaldessariandBaldessari, #RadiceOrlandini

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden