Vernieuwde Montel bij Casba

Zaterdag 16 mei 2020

Tijdens het komende Hemelvaartsweekend wordt de vernieuwde Montèl-afdeling bij Casba Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude feestelijk heropend.
Vernieuwde Montel bij Casba

Na een flinke verbouwing bij Casba biedt de vernieuwde afdeling alle ruimte voor de complete designcollectie van Montèl. De heropening wordt feestelijk gevierd met een week lang 10% korting op de complete Montèl-collectie. Deze actie geldt zowel in de winkel als via de webshop.
 
Montèl is volgens Isabelle Beverwijk, marketing- en communicatiemanager bij Casba, een van hun mooiste merken. De vernieuwde Montèl-afdeling biedt klanten nog meer inspiratie. De collectie is hier op 1.200 m² gepresenteerd en staat volgens haar bekend om de verrassend betaalbare designcollectie.Links

www.casba.nl
www.montel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, binnenhuis, architect, meubel, architect, retail, detaillist, winkel, shop, bank, bankstel, zitmeubel, woonkamer, slaapkamer, bed, accessoires, decoratie, verlichting, #casba, #montel

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivièra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
Online ontwikkelingen slapen
In korte tijd verschenen van Markdata.nl twee onderzoeken over de online ontwikkelingen met betrekking tot de slaapbranche. Volgens het onderzoeksbureau behalen slaapspeciaalzaken 5,1% van de omzet online, en werd in april 81% meer online gezocht naar slaapproducten.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden