Vernieuwde Montel bij Casba

Zaterdag 16 mei 2020

Tijdens het komende Hemelvaartsweekend wordt de vernieuwde Montčl-afdeling bij Casba Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude feestelijk heropend.
Vernieuwde Montel bij Casba

Na een flinke verbouwing bij Casba biedt de vernieuwde afdeling alle ruimte voor de complete designcollectie van Montèl. De heropening wordt feestelijk gevierd met een week lang 10% korting op de complete Montèl-collectie. Deze actie geldt zowel in de winkel als via de webshop.
 
Montèl is volgens Isabelle Beverwijk, marketing- en communicatiemanager bij Casba, een van hun mooiste merken. De vernieuwde Montèl-afdeling biedt klanten nog meer inspiratie. De collectie is hier op 1.200 m² gepresenteerd en staat volgens haar bekend om de verrassend betaalbare designcollectie.Links

www.casba.nl
www.montel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, binnenhuis, architect, meubel, architect, retail, detaillist, winkel, shop, bank, bankstel, zitmeubel, woonkamer, slaapkamer, bed, accessoires, decoratie, verlichting, #casba, #montel

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Montis in sierkussentjes
lees verder
Vakdagen DWI in volle gang
De Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. De vele slaapexposanten waren goed gemutst en hadden veel te melden. Op dinsdag 15 september en op 21 en 22 september zijn vakbezoekers nog welkom in Nieuwegein.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Zuiver Banne
Vandaag produceert interieurbedrijf Zuiver officieel een nieuwe 'premium design'-collectie: Banne. De introductiecollectie bevat zes designs van vooraanstaande Nederlandse designers.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden