Rond op ETC

Zaterdag 16 mei 2020

Op de showroom in het ETC Design Center toont Prades een bank met fraaie ronde vormen en prachtig gekleurde bekleding.
Rond op ETC

Komende maandag is het zoals gebruikelijk weer Trade Day in het ETC Design Center. Van tevoren aanmelden is nog wel verplicht in verband met corona om te kunnen controleren of er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn.

Maar daarna is weer al het moois te bewonderen dat de exposanten in het centrum in Culemborg bieden. Zoals de afgebeelde bank met prachtige stof van Prades uit 's-Hertogenbosch. Prades is leverancier van een groot aantal interieurproducten en -labels, waaronder bijvoorbeeld Alhambra waar we recent nog over publiceerden.

Het ETC Design Center op de Randweg 20 is geopend van 10-17 uur.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.prades.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, viscose, polyester, polyacryl, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, #pradesconcepts, #etcdesigncenter, #interieur, #meubel, #fabrics #stof, #behang

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
Topjaloezieen van Blister
Het jonge bedrijf Blister Blinds uit Zeewolde levert via haar webshop merkloze maatwerk raamdecoratie, door de huidige drukte in 15 tot 20 dagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden