Ruimtemissie Jan Kath

Zaterdag 04 mei 2019

Laten we naar de maan vliegen! Om de karpetten uit de nieuwe Spacecrafted-collectie te fotograferen.
Ruimtemissie Jan Kath
Ruimtemissie Jan Kath Ruimtemissie Jan Kath Ruimtemissie Jan Kath

Want op de maan zouden de karpetten met de weergave van verre sterrenstelsels en kleurrijke supernova's het beste tot hun recht komen. Natuurlijk met een astronaut, die de tot maan omgetoverde fotoshootstudio opluisterde. 'Mission Carpet' met succes afgerond!

Na het zien van de foto's nodigde voormalig astronaut Buzz Aldrin de Berlijnse karpettenproducent Jan Kath uit voor zijn gala ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de maanlanding. In het Kennedy Space Center! Op 16 juli wordt een tapijt uit de Spacecrafted-collectie geveild ten gunste van het educatieve project van de ShareSpace Foundation.Links

www.jan-kath.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, vloerbedekking, vloer, tapijt, karpet, oosters tapijt, pers, perzen, ziegler, kelim, kleed, #spacecrafted, #jankath

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden