Ruimtemissie Jan Kath

Zaterdag 04 mei 2019

Laten we naar de maan vliegen! Om de karpetten uit de nieuwe Spacecrafted-collectie te fotograferen.
Ruimtemissie Jan Kath
Ruimtemissie Jan Kath Ruimtemissie Jan Kath Ruimtemissie Jan Kath

Want op de maan zouden de karpetten met de weergave van verre sterrenstelsels en kleurrijke supernova's het beste tot hun recht komen. Natuurlijk met een astronaut, die de tot maan omgetoverde fotoshootstudio opluisterde. 'Mission Carpet' met succes afgerond!

Na het zien van de foto's nodigde voormalig astronaut Buzz Aldrin de Berlijnse karpettenproducent Jan Kath uit voor zijn gala ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de maanlanding. In het Kennedy Space Center! Op 16 juli wordt een tapijt uit de Spacecrafted-collectie geveild ten gunste van het educatieve project van de ShareSpace Foundation.Links

www.jan-kath.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, vloerbedekking, vloer, tapijt, karpet, oosters tapijt, pers, perzen, ziegler, kelim, kleed, #spacecrafted, #jankath

Gerelateerd nieuws
Andre Bovekerk overleden
Andrť Bovekerk, een bekende uit de vloerenbranche en sinds kort werkzaam bij Leoxx als inside sales manager, is zaterdag 8 augustus plotseling overleden.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
 
Superkarpet
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden