Ruimtemissie Jan Kath

Zaterdag 04 mei 2019

Laten we naar de maan vliegen! Om de karpetten uit de nieuwe Spacecrafted-collectie te fotograferen.
Ruimtemissie Jan Kath
Ruimtemissie Jan Kath Ruimtemissie Jan Kath Ruimtemissie Jan Kath

Want op de maan zouden de karpetten met de weergave van verre sterrenstelsels en kleurrijke supernova's het beste tot hun recht komen. Natuurlijk met een astronaut, die de tot maan omgetoverde fotoshootstudio opluisterde. 'Mission Carpet' met succes afgerond!

Na het zien van de foto's nodigde voormalig astronaut Buzz Aldrin de Berlijnse karpettenproducent Jan Kath uit voor zijn gala ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de maanlanding. In het Kennedy Space Center! Op 16 juli wordt een tapijt uit de Spacecrafted-collectie geveild ten gunste van het educatieve project van de ShareSpace Foundation.Links

www.jan-kath.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, vloerbedekking, vloer, tapijt, karpet, oosters tapijt, pers, perzen, ziegler, kelim, kleed, #spacecrafted, #jankath

Gerelateerd nieuws
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Nieuwe ondervloer van Estillon
Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden