Kunst van La Aurelia op ETC

Maandag 06 mei 2019

Op zondag 19 mei is er weer een Consumenteninspiratiedag in het ETC Design Center Europe. Op deze dag toont La Aurelia Design eenmalig haar kunstcollectie.
Kunst van La Aurelia op ETC
Kunst van La Aurelia op ETC Kunst van La Aurelia op ETC

Tijdens de Consumenteninspiratiedag zijn interieurprofessionals aanwezig om interieuradvies te geven. Madelon Overeijnder, Daniëla Cupello, Diane Bekkers en het duo Wim en Anne-Bauk van der Spek geven kosteloze consults van 30 minuten. Hiervoor kan de consument zich aanmelden via de ETC website.

 

ETC exposant La Aurelia Design is bekend vanwege de bijzondere wallpaper-collecties. Eigenaresse en ontwerpster Aurelia Ebbe heeft echter ook een kunstcollectie ontworpen. De Fine Art Collectie Dutch Dreams bestaat uit Idyllische Hollandsche taferelen op houten panelen (foto 2). De panelen zijn geschikt als wanddecoratie en passen bij de gelijknamige Wallpaper Collectie. De kunstserie is op afspraak te bezichtigen in de showroom van La Aurelia in Almere, maar alleen voor de Consumenteninspiratiedag ook in het ETC.

Ook Wall-Printer.nl, waarover Interieurjournaal eerder schreef, is aanwezig op het ETC. Het bedrijf toont hier zijn innovatieve manier om op een muur te printen.

 

Toegangskaarten voor de Consumenteninspiratiedag zijn online te krijgen via de website van het ETC. Op 19 mei is het Design Center open van 10.00 - 17.00.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.la-aurelia.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, kunst, wandbekleding, behang, print, motief, foto, afbeelding, #laaurelia #etcdesigncenter, #wallprinter,

Gerelateerd nieuws
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden