Arij van Bree overleden

Maandag 06 mei 2019

Maandag 29 april is Arij van Bree van Bree's New World uit Vlaardingen op 91-jarige leeftijd overleden.
Arij van Bree overleden

Arij van Bree, geboren op 9 oktober 1927, bezocht nog tot op hoge leeftijd klanten van Bree's New World, het bedrijf van zijn zoon Leen. Het overlijden kwam onverwacht. Vandaag was de afscheidsdienst in de Grote Kerk en begrafenis in Vlaardingen.

 Links

www.breesnewworld.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, meubelen, meubelfabrikant, overleden, overlijden, gestorven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, arij van bree, bree's new world, brees new world, #memoriam, #arijvanbree, #breesnewworld

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden