Multisol horren actie bij Headlam

Vrijdag 03 mei 2019

Het is er weer tijd voor: horren! Headlam biedt t/m 31 mei 15% korting op de Multisol horren collectie.
Multisol horren actie bij Headlam
Multisol horren actie bij Headlam Multisol horren actie bij Headlam

Horren geven de consument de gelegenheid het interieur met buiten te verbinden, zonder dat er ongewenste insecten de woning binnendringen. Voor bijna ieder type deur of raam biedt Headlam met de Multisol horren collectie een passende oplossing. Het compacte programma bestaat uit vijf verschillende producten voor deur- en raamtoepassingen.

De horren van Multisol zijn volgens Headlam van hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd en worden op maat gemaakt. Het bedrijf biedt een goede en snelle service en heeft ook nog aantrekkelijke condities voor dealers.

Interesse? Retailers die nog geen Multisol Horrenboek (foto 2) hebben, kunnen contact opnemen met de grossier uit Zutphen en vestigingen in Rotterdam, Nieuwegein en Eindhoven. Er is ook een mogelijkheid om uit voorraad een mobiele en weerbestendige horren-display (foto 3) te bestellen waarin alle vijf de types worden getoond.
Links

www.headlam.nl
www.multisol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, viscose, polyester, polyacryl, rolgordijn, plissť, hor, horren, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam, #multisol, #horren

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden