Revival Brussels by Night

Donderdag 03 november 2022

Meubelbeurs Brussel brengt dit jaar volop nieuws uit binnen- en buitenland, voor de residentiŽle en projectmarkt. Daarnaast wordt 2022 volgens de organisatie het jaar van de revival van Brussels by Night.
Revival Brussels by Night
Revival Brussels by Night Revival Brussels by Night

Hal 6 is het podium voor de slaapcomfort-specialisten én — nieuw — slaapkamer-generalisten. Samen schitteren zij onder de blauwe sterrenhemel. Brussels by Night telt nu een dertigtal slaapspecialisten. Een vaste kern van Belgische en Nederlandse fabrikanten aangevuld met twaalf nieuwe exposanten. Dit is overwegend te danken aan de (terug)komst van Nederlandse fabrikanten.

 

De collectie van Steel & Stockings bestaat inmiddels uit 14 bedden. Staal, gecombineerd met robuust hout, natuurlijk leer of edele stoffen bepaalt de sfeer. Wat is een bed zonder nachttafeltje en verlichting? Hiervoor ontwikkelde het bedrijf de Toto: een metalen ladder die vrij tegen de muur staat (foto 2). Op de hoogte van de treden is een plank bevestigd van berkenmultiplex of rubberwood. Bovenaan de ladder schittert de lamp. Die wat lijkt op een scheepsbel. Het snoer is in een stijl van de ladder weggewerkt. Naast de Toto kun je een glimp een nieuw bed opvangen, met Rising Sun hoofdbord. In de stof zijn minuscule bling bling spikkeltjes verwerkt. Ga het hele bed zien in Brussel.

 

Naast de slaapsystemen van Rowa en Selecta presenteert JWR Bedden in hal 6 een heel nieuw merk. Dit heet Egwell mijn Bed, bij dit artikel een voorbeeld uit deze collectie (foto 1). Stoer massief Europees eiken, met Eco-olie afgewerkt. Leverbaar in vier kleuren.

 

Natuurlijk biedt Meubelbeurs nog veel meer dan slapen. Thuiswerken en relaxen, deze dingen gaan samen in de nieuwe collectie van Ada. Een van de voorbeelden is de home-office tafel (foto 3) die past bij de Novara bank. De hoogte van het blad sluit aan bij de hoogte van de rug. Achter de bank staat de tafel uit het zicht. Naast de bank functioneert het meubel als werk- annex bijzettafel. De tafel is voorzien van USB-poorten en elektriciteitsaansluitingen. Extra’s zoals traploos verstelbare rugkussens en een houten box-module maken het ontspannen compleet.

 

Ter afsluiting; dit jaar viert Left Label collections zijn tien jarig bestaan. Het agentuur staat op de beurs met Coesel collection, OXDenmarq, Left Label carpets en Sits, dus hier kunnen bezoekers Paul van Doremalen feliciteren.

 

Meubelbeurs Brussel 2022 is gepland in Brussels Expo van 6-9 november, klik hier voor het verkrijgen van toegangstickets en hier en hier voor meer noviteiten.Links

www.meubelbeurs.be
www.ada.at
www.steelandstockings.nl
www.jwrbedden.nl
www.leftlabel.nl

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb, #ada, #steelandstockings, #jwrbedden, #leftlabel

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden