Decosit voor textielprofessionals

Donderdag 03 november 2022

Op 13 en 14 september vond de Decosit plaats in Brussel. De beurs voor textielprofessionals, was volgens organisator Fedustria zowel qua exposanten als bezoekers geslaagd en legde een basis voor de 2023-editie.
Decosit voor textielprofessionals

Decosit werd georganiseerd in hal 10 van Brussels Expo, een hal met een typische art decostijl. Deze hal werd omgetoverd tot een intieme, gezellige ontmoetingsplaats waar de exposanten de nieuwste trends konden laten zien. De aanwezige meubel- en interieurtextielproducenten toonden uitgebreid de nieuwste najaarscollecties.

 

In het middengedeelte werd door kunstenares Kathleen Claerhout een trendforum neergezet met stoffen van deelnemende bedrijven, hetgeen een belangrijke toevoeging gaf aan de beurs. De meerderheid van de exposanten kwam uit België, maar ook bedrijven uit Nederland, Polen, Amerika en India waren aanwezig.

 

Het bezoek aan deze beurs was nooit massaal, maar bestond vooral uit vakbeursbezoekers die zeer gericht en geïnteresseerd waren tijdens het bezoek. Dit gaf de exposanten de tijd om uitgebreid te praten met (potentiële) klanten en het aanbod te kunnen tonen.

 

Deze persoonlijke aanpak en de gemoedelijke sfeer onderscheiden Decosit van vaak grotere (internationale) beurzen en geeft het een eigen plek in het beursaanbod: een echte vakbeurs voor textielprofessionals.

 

De deelnemers en bezoekers zijn redelijk positief over de beurs, waarbij er de hoop is dat de volgende editie uitgebreid kan worden met meer Belgische en internationale exposanten en daarmee ook meer (internationaal) bezoek gaat opleveren.

 

Deze beurs, georganiseerd door Fedustria, is het podium voor de sterke Belgische textielindustrie om zich te tonen en de kwaliteit en uitstraling te tonen. Op naar de editie 2023!Links

www.decosit.eu
www.fedustria.be

Tags

nieuws, interieur, beurs, textiel, professionals, vakbeurs, interieurtextiel, huishoudtextiel, stoffen, trends, trendpresentatie, brancheorganisatie, kwaliteit, uitstraling, artdeco, #decosit, #fedustria, #brusselsexpo

Gerelateerd nieuws
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden