Decosit voor textielprofessionals

Donderdag 03 november 2022

Op 13 en 14 september vond de Decosit plaats in Brussel. De beurs voor textielprofessionals, was volgens organisator Fedustria zowel qua exposanten als bezoekers geslaagd en legde een basis voor de 2023-editie.
Decosit voor textielprofessionals

Decosit werd georganiseerd in hal 10 van Brussels Expo, een hal met een typische art decostijl. Deze hal werd omgetoverd tot een intieme, gezellige ontmoetingsplaats waar de exposanten de nieuwste trends konden laten zien. De aanwezige meubel- en interieurtextielproducenten toonden uitgebreid de nieuwste najaarscollecties.

 

In het middengedeelte werd door kunstenares Kathleen Claerhout een trendforum neergezet met stoffen van deelnemende bedrijven, hetgeen een belangrijke toevoeging gaf aan de beurs. De meerderheid van de exposanten kwam uit België, maar ook bedrijven uit Nederland, Polen, Amerika en India waren aanwezig.

 

Het bezoek aan deze beurs was nooit massaal, maar bestond vooral uit vakbeursbezoekers die zeer gericht en geïnteresseerd waren tijdens het bezoek. Dit gaf de exposanten de tijd om uitgebreid te praten met (potentiële) klanten en het aanbod te kunnen tonen.

 

Deze persoonlijke aanpak en de gemoedelijke sfeer onderscheiden Decosit van vaak grotere (internationale) beurzen en geeft het een eigen plek in het beursaanbod: een echte vakbeurs voor textielprofessionals.

 

De deelnemers en bezoekers zijn redelijk positief over de beurs, waarbij er de hoop is dat de volgende editie uitgebreid kan worden met meer Belgische en internationale exposanten en daarmee ook meer (internationaal) bezoek gaat opleveren.

 

Deze beurs, georganiseerd door Fedustria, is het podium voor de sterke Belgische textielindustrie om zich te tonen en de kwaliteit en uitstraling te tonen. Op naar de editie 2023!Links

www.decosit.eu
www.fedustria.be

Tags

nieuws, interieur, beurs, textiel, professionals, vakbeurs, interieurtextiel, huishoudtextiel, stoffen, trends, trendpresentatie, brancheorganisatie, kwaliteit, uitstraling, artdeco, #decosit, #fedustria, #brusselsexpo

Gerelateerd nieuws
Herleven van verleden
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Revive. Deze collectie laat het verleden herleven en combineert de vormen van toen met die van vandaag de dag.
lees verder
Overnames door Coulisse
Coulisse breidt uit met overnames van Lienesch en Sensuna:
pioniers in honingraat en plissťraambekleding.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden