Houtgroothandel nu IntriPlex

Donderdag 03 november 2022

[Sponsored artikel] - Sinds half oktober gaat de online houthandel De Houtgroothandel uit Angerlo verder onder de nieuwe naam IntriPlex.
Houtgroothandel nu IntriPlex

De online houthandel De Houtgroothandel heet sinds 14 oktober jongstleden houthandel IntriPlex®. De houtleverancier is actief in Nederland en België en levert uit een breed assortiment met ruim 650 constructieve en decoratieve platen van uiteenlopende kwaliteiten aan onder meer de interieurbouw, aannemerij, machinebouw en carrosseriebouw.

De Houtgroothandel specialiseert zich in houtachtige plaatmaterialen en is dealer van merken als Trespa, Rockpanel en Bruynzeel. Met de naamsverandering naar IntriPlex is het streven om een breder zakelijk publiek aan te trekken en daarnaast opent de nieuwe naam wegen voor toekomstige internationale aspiraties.


Mede-eigenaar Siebe Smeltink: 'Wij zijn in 2016 begonnen als plaatselijke houthandel met een assortiment dat je bij een houtgroothandel verwacht. De focus ligt bij plaatmateriaal: ons assortiment bestaat inmiddels voor 85% uit plaatmaterialen, en met onze internationale ambities sluit IntriPlex daar perfect op aan.'


De Houtgroothandel heeft zich in relatief korte tijd online weten te positioneren als grote speler binnen de branche, met name op het gebied van betonplex, multiplex, constructieplaten en MDF. Hoewel De Houtgroothandel ook levert aan particulieren, beslaan zakelijke afnemers het grootste gedeelte van het klantenbestand.


Ondanks de naamswijziging en een nieuwe website blijft de vertrouwde kwaliteit en service onveranderd. Zakelijke afnemers kunnen gebruikmaken van het IntriPlex inkoopportaal om snel en eenvoudig herhaalbestellingen te plaatsen, in bulk of per losse plaat. Ook CNC-bewerking en het zagen van plaatmateriaal is en blijft mogelijk voor zakelijke klanten.


[Sponsored artikel]Links

www.dehoutgroothandel.nl
www.intriplex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, hout, plaat, platen, plaatmateriaal, panelen, multiplex, betonplex, constructieplaten. mdf, naamsverandering, #dehoutgroothandel, #intriplex

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden