Meister natuurlijk visgraatparket

Vrijdag 04 november 2022

Visgraatvloeren zijn al een tijdje in de mode en brengen elegantie en een natuurlijke uitstraling aan een ruimte. Met het juiste kliksysteem is het leggen ook relatief eenvoudig, zo bewijst Meister Parquet.
Meister natuurlijk visgraatparket
Meister natuurlijk visgraatparket

Foto's: 1. Eik vitaal greige pure - 2. Eik harmonisch cremewit, gekalkt

 

 

De Meister Parquet longlife PS 500 vertaalt het traditionele 'visgraat'-thema naar hedendaagse normen. Met het royale strookformaat (dekmaat: 710 x 142 mm) oogt het gelegde oppervlak tijdloos elegant maar ook huiselijk en modern. Lichte kleuren, zoals eik crèmewit gekalkt, zijn beschikbaar, evenals warm getinte eiken oppervlakken of Amerikaanse notelaar. De afwerking van de stroken is mat gelakt of natuurgeolied.

Er zijn drie verschillende sorteringen: 'vitaal' (grotere, gecorrigeerde noesten en scheuren voor een origineel karakter), 'levendig' (met gecorrigeerde noesten en scheuren, speels van kleur en structuur voor een levendig totaalbeeld) of 'harmonisch' (rustige uitstraling met weinig kleine knoesten).

 

MeisterParquet longlife is met zijn HDF-tussenlaag ideaal voor het leggen op vloerwarming, ook bij zwevende plaatsing, bijzonder stil dankzij het hogere eigengewicht van de planken en kenmerkt zich door een verbeterde indrukstabiliteit.

 

Alle visgraatvloeren van Meister zijn uitgerust met het gepatenteerde Unizip-kliksysteem voor zwevende plaatsing. Het voordeel van Unizip: in tegenstelling tot conventionele klikverbindingen bij visgraatvloeren zijn er geen A- en B-planken, maar slechts één type plank. Dit minimaliseert verspilling en vergemakkelijkt het leggen, omdat in rijen zowel de langsveer als de groef in de legrichting kan wijzen, aangezien hetzelfde profiel aan beide kopse zijden zit.Links

www.heditex.com
www.meisterwerke.com
www.viehoff.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, keramiek, unzip, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #heditex, #meisterdesign, #viehoff

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
 
Overname Mflor door Karndean
lees verder
 
Domotex Asia 2023
lees verder
Karpetten van katoen
CS Rugs introduceert Nuage, een tapijtcollectie gemaakt van 100% super zachte katoen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden