Goed gevoel over Orgatec

Vrijdag 04 november 2022

De verwachtingen waren hooggespannen, maar Orgatec 2022 heeft ze volgens organisator Koelnmesse waargemaakt. Exposanten en vakbezoekers waren positief over de herstart van deze internationale projectinrichtingsvakbeurs.
Goed gevoel over Orgatec

In totaal 686 bedrijven uit 43 landen presenteerden hun producten en oplossingen voor de huidige en toekomstige eisen van onze altijd veranderende werkomgevingen. Hiermee was het evenement op het niveau van de vorige editie voor de pandemie. 45.000 vakbezoekers uit meer dan 130 landen wisten hun weg naar de beurs te vinden.


Oliver Frese
, Chief Operating Officer voor Koelnmesse: 'Zelfs vóór de pandemie was de beurs met succes geëvolueerd tot een thema- en oplossingsgericht industrie-evenement. Deze vooruitziende blik werpt nu zijn vruchten af. Orgatec heeft dit jaar een spectaculaire demonstratie gegeven van zijn relevantie voor de toekomstige ontwikkeling van de industrie.'

 

Naast de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hybride en flexibel werken en slimme technologieën stond dit jaar ook het thema duurzaamheid centraal. Natuurlijk via presentaties van exposanten maar ook middels diverse congressen, discussiefora en expert-talks.

 

De focus van dit programma lag op het sociaal-politieke belang van moderne werkwerelden en op de impact van recente veranderingen en actuele ontwikkelingen op het gedrag van kantoorgebruikers en de bijbehorende strategieën van bedrijven.

 

Dit jaar werden voor het eerst themarondleidingen op Orgatec aangeboden, samengesteld door gerenommeerde architectenbureaus: door architecten voor architecten. De populariteit van deze rondleidingen - waarvan vele erg snel vol raakten - laat volgens de organisatie zien hoe belangrijk dergelijke gespecialiseerde, maar toch persoonlijke inzichten in de thema's voor vakbezoekers zijn.

 

De volgende Orgatec is gepland van 22-26 oktober 2024.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, #orgatec2022

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
 
Meer Signify outdoorverlichting
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden