Brand bij LaminaatenParket.nl

Vrijdag 04 november 2022

Een pakhuis op het Haagse industrieterrein Forepark is afgelopen woensdag door een grote brand volledig verwoest. Een van de getroffen bedrijven is LaminaatenParket.nl.
Brand bij LaminaatenParket.nl

Op Linkedin meldt het bedrijf het verdrietige nieuws. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen, daarnaast heeft LaminaatenParket.nl acht verschillende vestigingen. Daardoor wordt 99,5% van de orders gewoon geleverd zoals gepland. De paar pechvogels zijn reeds geïnformeerd.

 

Het team van LaminaatenParket.nl bedankt voor de hartverwarmende reacties en aangeboden hulp. Samen zijn zij druk bezig om de dagelijkse gang van zaken weer zo snel mogelijk op te pakken.Links

www.laminaatenparket.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, vloeren, laminaat, parket, pvc, brand, vuur, #laminaatenparket

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
 
Overname Mflor door Karndean
lees verder
 
Domotex Asia 2023
lees verder
Karpetten van katoen
CS Rugs introduceert Nuage, een tapijtcollectie gemaakt van 100% super zachte katoen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden