Retailoplossingen Lightspeed

Maandag 16 augustus 2021

Lightspeed Nederland verenigt digitale en fysieke processen. De oplossing van het bedrijf maken de verkoop via verschillende kanalen mogelijk, net als het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiŽle oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken.
Retailoplossingen Lightspeed

Met het ondernemersplatform van Lightspeed kunnen retailers en horeca-ondernemers volgens het bedrijf meer uit hun onderneming halen. Voor de retail zijn er verschillende oplossingen, waarop Lightspeed tot eind augustus 20% korting geeft.

 

Lightspeed biedt intuïtieve technologie waarmee een onderneming op verschillende kanalen kan groeien. Enkele mogelijkheden zijn: het importeren van de voorraad van de fysieke winkel naar een webshop in één klik, omnichannel Loyalty, Analytics tools en Google lokale winkelvoorraad. Hiermee benadert de retailer klanten die online zoeken naar producten met lokale Google winkelvoorraad advertenties vanuit Lightspeed. Het is mogelijk om de voorraad te synchroniseren een campagne op te zetten en advertentieresultaten te meten, zonder het kassasysteem te verlaten.

 

De promotiekorting op drie verschillende retailpakketten loopt nog t/m 31 augustus.Links

www.lightspeedhq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonbranche, meubelhandelaar, winkelier, retail, online, platform, retail, ecommerce, shop, webshop, winkel, e-business, internet, #lightspeedhq

Gerelateerd nieuws
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder
Vacatures bij Kobe
[sponsored artikel] - De internationaal opererende Interieurstoffengroothandel Kobefab, bekend van wandbekledinglabels Kobe, Essente en Koroseal, heeft twee vacatures openstaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden