PPC Nieuwegein geopend

Maandag 16 augustus 2021

Een nieuw filiaal van de Plinten & Profielen Centrale (PPC) is geopend. Na Wijk bij Duurstede, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen is Nieuwegein de zesde stad waar PPC haar deuren opent.
PPC Nieuwegein geopend

Eind vorig jaar kondigde PPC het reeds aan. Vandaag, maandag 16 augustus, heeft de parketteurleverancier haar vestiging aan de Veldwade 8 in Nieuwegein feestelijk geopend met taart.

'Met de opening van ons zesde filiaal vergroten wij onze lokale service en bereikbaarheid. Dankzij de centrale ligging, dichtbij de belangrijke verkeersknooppunten Lunetten en Oudenrijn, kan onze klant nóg gemakkelijker bij ons afhalen,' stelt Lisa Klaassen, directeur van het familiebedrijf.


Voor, tijdens of na het werk snel even iets afhalen kan het hele jaar door, zes dagen in de week. Om het afhaalgemak te vergroten is Nieuwegein, net als alle overige PPC-filialen, ook op zaterdag geopend, van 7:30 – 16.00 uur.

Het filiaal is voorzien van een showroom waar de producten overzichtelijk gepresenteerd staan en klanten inspiratie kunnen opdoen. bij Team Nieuwegein (foto).Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, filiaal, vestiging, residentieel, hospitality, vloeren, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, parket, parketteur, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, #plintenenprofielencentrale, #ppc

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden