Polipol zet in op beddenexport

Donderdag 12 oktober 2023

De Polipol Group heeft zijn beddenafdeling met Hukla en Oschmann Comfortbetten geherstructureerd voor de export en heeft ervaren verkoopprofessionals aan boord gehaald. Onder meer voor de Nederlandse en Belgische markt.
Polipol zet in op beddenexport

Met de overname van alle verkoop- en marketingrechten van Oschmann Comfort Betten is Polipol in 2020 ook in bedden gestapt. In het voorjaar van dit jaar werd Thomas Mack de nieuwe exportmanager van dit merk. Hij werkte al sinds 2013 voor Oschmann bedden als area sales manager.

 

Om de export te versterken, zullen ervaren medewerkers van Polipol zich gaan specialiseren in het beddensegment of daar extra verantwoordelijkheden op zich nemen. Ton van Wijngaarden (foto) wordt verantwoordelijk voor Nederland. Peter Moeskops (voorheen Velda Betten) zal het Nederlandstalige deel van België en ook Luxemburg op zich nemen. Het Franstalige gebied in België komt in de handen van Stefan de Meyer, hij vertegenwoordigt zowel de meubelen als de Oschmann bedden. Roman Stadler, is verantwoordelijk voor Oostenrijk, Zuid-Tirol en Zwitserland.

 

De exportplannen worden getoond met een stand op Meubelbeurs Brussel van 5-8 november 2023, in slapenhal 6.Links

www.oschmann-betten.de
www.polipol.de
www.meubelbeurs.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, meubel, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, sanering, herstructurering, doorstart, overname, bed, ledikant, matras, boxsping, slaap, joint venture, acquisitie, koop, #livingfurnitureeurope, #lfe, #oschmann, #polipol, #oschmannbetten, #polipol, #meubelbeursbrussel

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
Leveringsproblemen Emma Sleep
Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden