Polipol zet in op beddenexport

Donderdag 12 oktober 2023

De Polipol Group heeft zijn beddenafdeling met Hukla en Oschmann Comfortbetten geherstructureerd voor de export en heeft ervaren verkoopprofessionals aan boord gehaald. Onder meer voor de Nederlandse en Belgische markt.
Polipol zet in op beddenexport

Met de overname van alle verkoop- en marketingrechten van Oschmann Comfort Betten is Polipol in 2020 ook in bedden gestapt. In het voorjaar van dit jaar werd Thomas Mack de nieuwe exportmanager van dit merk. Hij werkte al sinds 2013 voor Oschmann bedden als area sales manager.

 

Om de export te versterken, zullen ervaren medewerkers van Polipol zich gaan specialiseren in het beddensegment of daar extra verantwoordelijkheden op zich nemen. Ton van Wijngaarden (foto) wordt verantwoordelijk voor Nederland. Peter Moeskops (voorheen Velda Betten) zal het Nederlandstalige deel van België en ook Luxemburg op zich nemen. Het Franstalige gebied in België komt in de handen van Stefan de Meyer, hij vertegenwoordigt zowel de meubelen als de Oschmann bedden. Roman Stadler, is verantwoordelijk voor Oostenrijk, Zuid-Tirol en Zwitserland.

 

De exportplannen worden getoond met een stand op Meubelbeurs Brussel van 5-8 november 2023, in slapenhal 6.Links

www.oschmann-betten.de
www.polipol.de
www.meubelbeurs.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, meubel, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, sanering, herstructurering, doorstart, overname, bed, ledikant, matras, boxsping, slaap, joint venture, acquisitie, koop, #livingfurnitureeurope, #lfe, #oschmann, #polipol, #oschmannbetten, #polipol, #meubelbeursbrussel

Gerelateerd nieuws
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
 
Wieke alweer weg bij Auping
lees verder
 
Overname Dunlopillo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden