Outdoor.Ambiente.Living 2024

Donderdag 17 augustus 2023

De speciale show Outdoor.Ambiente.Living begon in 2018 als pilot. Op het evenement presenteren fabrikanten van zonwerings- en weersystemen hun outdoorproducten. Na de laatste editie in 2020 wordt de beurs nu gecombineerd met twee beurzen, waaronder R+T.
Outdoor.Ambiente.Living 2024
Outdoor.Ambiente.Living 2024

Onder de noemer ‘356 dagen per jaar buiten genieten’ is Outdoor.Ambiente.Living van 3 tot en met 7 februari 2024 aanwezig op Intergastra, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiebranche, en van 19 tot en met 23 februari 2024 op R+T, de vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen.

 

Bekende fabrikanten zoals Bahama, Caravita, Corradi, Erhardt Markisen, Euromarkisen, Leiner, Lucas Outdoor, Markilux, ParaPro, Reflexa, Shadesign en Warema hebben hun aanwezigheid al bevestigd en zullen ter plekke alles presenteren waarmee buitengastronomie en hotels een verblijf onder alle weersomstandigheden comfortabel kunnen maken - van zonwering, zonneschermen en zonnezeilen tot terrasoverkappingen of lamellendaken en diverse accessoires.

 

Om het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven in de buitengastronomie, bijna ongeacht de weersomstandigheden, spelen de juiste zonwering- en regenafschermingssystemen een belangrijke rol. Warema en Caravita hebben hiervoor geschikte producten. Lamaxa lamellendaken (foto 1) en Perea pergola zonweringen van Warema zijn bijvoorbeeld ideaal vanwege hun weerbestendigheid en grote afmetingen. Maar ook hoogwaardige zonneschermen van Caravita kunnen de juiste keuze zijn voor het bijbehorende designconcept.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.digital
www.warema.com
www.caravita.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2022, #landesmesse, #rt2024

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Nieuwe binnencollectie Mermet
Op R+T introduceerde Mermet hun nieuwe binnencollectie. Deze binnencollectie bestaat uit zes lijnen: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden