Outdoor.Ambiente.Living 2024

Donderdag 17 augustus 2023

De speciale show Outdoor.Ambiente.Living begon in 2018 als pilot. Op het evenement presenteren fabrikanten van zonwerings- en weersystemen hun outdoorproducten. Na de laatste editie in 2020 wordt de beurs nu gecombineerd met twee beurzen, waaronder R+T.
Outdoor.Ambiente.Living 2024
Outdoor.Ambiente.Living 2024

Onder de noemer ‘356 dagen per jaar buiten genieten’ is Outdoor.Ambiente.Living van 3 tot en met 7 februari 2024 aanwezig op Intergastra, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiebranche, en van 19 tot en met 23 februari 2024 op R+T, de vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen.

 

Bekende fabrikanten zoals Bahama, Caravita, Corradi, Erhardt Markisen, Euromarkisen, Leiner, Lucas Outdoor, Markilux, ParaPro, Reflexa, Shadesign en Warema hebben hun aanwezigheid al bevestigd en zullen ter plekke alles presenteren waarmee buitengastronomie en hotels een verblijf onder alle weersomstandigheden comfortabel kunnen maken - van zonwering, zonneschermen en zonnezeilen tot terrasoverkappingen of lamellendaken en diverse accessoires.

 

Om het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven in de buitengastronomie, bijna ongeacht de weersomstandigheden, spelen de juiste zonwering- en regenafschermingssystemen een belangrijke rol. Warema en Caravita hebben hiervoor geschikte producten. Lamaxa lamellendaken (foto 1) en Perea pergola zonweringen van Warema zijn bijvoorbeeld ideaal vanwege hun weerbestendigheid en grote afmetingen. Maar ook hoogwaardige zonneschermen van Caravita kunnen de juiste keuze zijn voor het bijbehorende designconcept.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.digital
www.warema.com
www.caravita.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2022, #landesmesse, #rt2024

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden