Oost en West ontmoeten elkaar

Woensdag 10 mei 2023

Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Emerald. Een collectie die je interieur stijlvol tot leven brengt met luxueuze en gelaagde dessins.
Oost en West ontmoeten elkaar
Oost en West ontmoeten elkaar Oost en West ontmoeten elkaar Oost en West ontmoeten elkaar

'Een ochtend gehuld in nevel. De palmbladeren nog toegedekt door dauwdruppels, glinsterend als kostbare edelstenen. Als de natuur ontwaakt, vermengen kruidige geuren zich met de geluiden van de dag. In de zinderende zon liggen handbeschilderde stoffen te drogen.' Zo dicht Eijffinger hoe Oost en West elkaar ontmoeten in de collectie Emerald.

 

Emerald is volgens de behangleverancier van delicaat en dromerig tot ongepolijst en stoer: silhouetten van tropische takken en exotische bloesems, omhuld door een sluier van gefilterd licht. Of gewoon een natuurlijk dessin van fijn geweven bamboe, een groot bloemdessin op ruw canvas, een uit blokjes opgebouwde lichtglanzende print en een uitgesproken ikat patroon. Daarnaast biedt Eijffinger zogenaamde wallpowers zoals een half verscholen berglandschap in de mist waarin een zwerm kraanvogels het ochtendgloren tegemoet vliegt.

 

Het kleurenpalet van Emerald is verfijnd en ingetogen: van zachte poederige tinten, warme aardetonen tot elegant emerald groen en betoverend nachtblauw. Deze collectie is vanaf eind mei verkrijgbaar.Links

www.eijffinger.com

Tags

nieuws, interieur, inrichting, behang, wandbekleding, behangen, vakmanschap, aardetonen, groen, emerald, nachtblauw, tropisch, collectie, introductie, patroon, blikvanger, #eijffinger, #emerald, #wallpower

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden