Oost en West ontmoeten elkaar

Woensdag 10 mei 2023

Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Emerald. Een collectie die je interieur stijlvol tot leven brengt met luxueuze en gelaagde dessins.
Oost en West ontmoeten elkaar
Oost en West ontmoeten elkaar Oost en West ontmoeten elkaar Oost en West ontmoeten elkaar

'Een ochtend gehuld in nevel. De palmbladeren nog toegedekt door dauwdruppels, glinsterend als kostbare edelstenen. Als de natuur ontwaakt, vermengen kruidige geuren zich met de geluiden van de dag. In de zinderende zon liggen handbeschilderde stoffen te drogen.' Zo dicht Eijffinger hoe Oost en West elkaar ontmoeten in de collectie Emerald.

 

Emerald is volgens de behangleverancier van delicaat en dromerig tot ongepolijst en stoer: silhouetten van tropische takken en exotische bloesems, omhuld door een sluier van gefilterd licht. Of gewoon een natuurlijk dessin van fijn geweven bamboe, een groot bloemdessin op ruw canvas, een uit blokjes opgebouwde lichtglanzende print en een uitgesproken ikat patroon. Daarnaast biedt Eijffinger zogenaamde wallpowers zoals een half verscholen berglandschap in de mist waarin een zwerm kraanvogels het ochtendgloren tegemoet vliegt.

 

Het kleurenpalet van Emerald is verfijnd en ingetogen: van zachte poederige tinten, warme aardetonen tot elegant emerald groen en betoverend nachtblauw. Deze collectie is vanaf eind mei verkrijgbaar.Links

www.eijffinger.com

Tags

nieuws, interieur, inrichting, behang, wandbekleding, behangen, vakmanschap, aardetonen, groen, emerald, nachtblauw, tropisch, collectie, introductie, patroon, blikvanger, #eijffinger, #emerald, #wallpower

Gerelateerd nieuws
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Nieuwe naam Trevira GmbH
Trevira GmbH is omgedoopt tot Indorama Ventures Fibers Germany GmbH, waarbij de merknaam Trevira wel blijft gehandhaafd.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder
Kennisevent meubelbranche
Het Hout- en meubileringscollege (HMC) geeft onderwijs aan studenten die in grote mate gaan bijdragen aan een meubelbranche in transitie. Om kennis hierover te delen organiseert men een event op 6 juni aanstaande.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden