Oost en West ontmoeten elkaar

Woensdag 10 mei 2023

Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Emerald. Een collectie die je interieur stijlvol tot leven brengt met luxueuze en gelaagde dessins.
Oost en West ontmoeten elkaar
Oost en West ontmoeten elkaar Oost en West ontmoeten elkaar Oost en West ontmoeten elkaar

'Een ochtend gehuld in nevel. De palmbladeren nog toegedekt door dauwdruppels, glinsterend als kostbare edelstenen. Als de natuur ontwaakt, vermengen kruidige geuren zich met de geluiden van de dag. In de zinderende zon liggen handbeschilderde stoffen te drogen.' Zo dicht Eijffinger hoe Oost en West elkaar ontmoeten in de collectie Emerald.

 

Emerald is volgens de behangleverancier van delicaat en dromerig tot ongepolijst en stoer: silhouetten van tropische takken en exotische bloesems, omhuld door een sluier van gefilterd licht. Of gewoon een natuurlijk dessin van fijn geweven bamboe, een groot bloemdessin op ruw canvas, een uit blokjes opgebouwde lichtglanzende print en een uitgesproken ikat patroon. Daarnaast biedt Eijffinger zogenaamde wallpowers zoals een half verscholen berglandschap in de mist waarin een zwerm kraanvogels het ochtendgloren tegemoet vliegt.

 

Het kleurenpalet van Emerald is verfijnd en ingetogen: van zachte poederige tinten, warme aardetonen tot elegant emerald groen en betoverend nachtblauw. Deze collectie is vanaf eind mei verkrijgbaar.Links

www.eijffinger.com

Tags

nieuws, interieur, inrichting, behang, wandbekleding, behangen, vakmanschap, aardetonen, groen, emerald, nachtblauw, tropisch, collectie, introductie, patroon, blikvanger, #eijffinger, #emerald, #wallpower

Gerelateerd nieuws
Lifestyle beurs Nordstil komt eraan
Geïnspireerd worden door de nieuwste trends en innovaties in de wereld van lifestyleproducten, geschenkartikelen en woningdecoratie? Nordstil, dé lifestyle vakbeurs, staat binnenkort weer voor de deur in het bruisende Hamburg.
lees verder
 
Slimme oplossing gordijnen
lees verder
InCoDa presenteert 'Blijf bij…'
[Sponsored artikel] - Na de zomer worden op 22 t/m 24 september de nieuwste eyecatchers en collecties van ruim 200 merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering gepresenteerd op vakevent InCoDa.
lees verder
 
Herstructurering Home Fashion Groep
lees verder
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden