Roel naar Wilkhahn

Dinsdag 09 mei 2023

Roel van de Griendt had zijn baan eerder bij Interface opgezegd en is sinds begin deze maand aan de slag gegaan bij projectmeubelfabrikant Wilkhahn.
Roel naar Wilkhahn

Afgelopen december besloot Van de Griendt (foto), na een structuurwijziging in de organisatie, tapijtfabrikant Interface na vijf jaar te verlaten. De afgelopen maanden heeft hij de tijd genomen om na te denken over zijn toekomst.

Vanaf begin deze maand is hij gestart bij het Duitse bedrijf Wilkhahn als sales director Nederland, waarbij hij de komende maanden de taken over gaat nemen van de huidige manager van Wilkhahn Nederland, Hans Tilsbeek. Laatstgenoemde is reeds sinds 1999 voor het ruim 115 jaar oude familiebedrijf actief.

Ook Van de Griendt heeft al veel ervaring in de projectinterieurmarkt. Zo werkte hij in verkoopfuncties bij Interdec (6 jaar), Jab Anstoetz (1), Object Carpet (5), Shaw (2), Anker/Gebr. Schoeller (7), Kusch+Co (4) en tot eind vorig jaar dus bij Interface (5).

Wilkhahn heeft naast de vestiging in Bad Münder Benelux-vestigingen in Brussel en Rotterdam.Links

www.anker-dueren.de
www.heuga.com
www.interface.com
www.jab.de
www.kusch.com
www.object-carpet.com
www.shawfloors.com
www.wilkhahn.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, contract, kantoor, bureaustoel, bureau, tafel, stoel, vloer, vloerbedekking, tapijt, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, personalia, #ankerdueren, #gebrschoeller, #heuga, #interface, #jab, #kusch, #objectcarpet, #shawfloors, #wilkhahn

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden