Ontwerpwedstrijd IMM digitaal

Woensdag 01 juli 2020

De organisatie van IMM is weer op zoek naar de woon- en keukenideeŰn van morgen. Uit de inzendingen nomineert de jury de 20 beste ontwerpen uit de zes categorieŰn meubels, woonaccessoires, verlichting, vloerbedekking, behang & textiel en smart home.
Ontwerpwedstrijd IMM digitaal

De volgende generatie ontwerpers presenteert tijdens de internationale interieurvakbeurs IMM in Keulen op Pure Talents prototypes aan de interieurwereld. Ter gelegenheid van de LivingKitchen, die parallel aan IMM plaatsvindt, heeft Pure Talents 2021 ook een ​​LivingKitchen Selectie. Van de zes hiervoor genomineerde producten wordt in een aparte tentoonstelling ook een eerste prijs uitgereikt. 

 

Op de eerste beursdag, maandag 18 januari 2021, selecteert de jury (ontwerper Ana Relvão, ontwerper Sebastian Herkner, designjournalist Johannes Hünig en de Creatief directeur van Thonet, Norbert Ruf) de beste ontwerpen uit de getoonde producten. Zij ontvangen een eerste, tweede en derde prijs - € 3000, € 2000 en € 1000 - de winnaar van de LivingKitchen Selectie krijgt ook € 3000. Daarnaast wordt voor de tweede keer via Instagram gestemd voor de publieksprijs. Deze winnaar ontvangt € 1000.

 

De coronaviruspandemie stelt de Pure Talents Contest voor nieuwe uitdagingen. Om alle deelnemers gelijke kansen te bieden - momenteel moet worden aangenomen dat reismogelijkheden wereldwijd verschillen - vindt niet alleen de inschrijving, maar ook de presentatie van de genomineerden aan de jury en op de beurs uitsluitend digitaal plaats.

 

Ontwerpstudenten en afgestudeerden van over de hele wereld die hun studie niet langer dan drie jaar geleden hebben afgerond, kunnen zich vanaf nu gratis inschrijven voor de Pure Talents Contest 2021 - de sluitingsdatum is 17 september 2020. Klik hier voor alle informatie en inschrijven.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.imm-cologne.de/puretalentscontest
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livingkitchen-cologne.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, K÷ln, K÷lnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm21, #imm2021, #puretalents, #puretalents2021

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Recor deels gered
De kleinzonen van oprichter Corthouts nemen een deel van de meubelfabrikant Recor in Hasselt over en verhuizen het bedrijf naar Genk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden