Ode Artex aan lokale winkels

Woensdag 10 juni 2020

In de meest recente nieuwsbrief brengt Artex een ode aan lokale winkels. Ketens en zelfstandige winkels verdienen allebei zonder meer een plekje in de winkelstraat. De lokale winkelier heeft echter her en der wel een streepje voor wat Artex betreft.
Ode Artex aan lokale winkels
Ode Artex aan lokale winkels Ode Artex aan lokale winkels Ode Artex aan lokale winkels

Hunter Douglas-dochter Artex is levert stoffen binnen de labels stoffenlabels De Ploeg, Artelux, Loft79, Your Edition en Kendix Allure. De firma beargumenteert dat lokale ondernemers inkopen op basis van wat hun klanten willen. Vaak zorgt dit volgens het bedrijf voor een uniek assortiment dat precies aansluit op de wensen van de lokale doelgroep en anders bestellen zij de gevraagde producten graag.

 

Stelt u zich eens voor schrijft Artex: in iedere winkelstraat dezelfde ketens. Beetje saai, toch? Alhoewel iedere keten met recht zijn eigen klanten trekt, zijn het de lokale ondernemers die kleur geven aan een winkelstraat. Daarnaast kost lokaal winkelen volgens de fabrikant minder tijd en zorgt voor meer gemak. Klanten ontmoeten in de winkel vaak een eigenaar of medewerker die al jarenlang in de winkel werkt, mensen die volgens Artex weten hoe belangrijk een klant is, en die graag dat stapje extra zetten. Ook hebben die zij volfens  door hun ervaring een vrachtlading aan kennis.

 

Met de Beach, Sea, Ocean en Zee uit de gordijncollectie van De Ploeg krijg je volgens Artex vanzelf een zomers gevoel. Beach (foto 1) is een akoestische gordijnstof met een golvend kleureffect, verkrijgbaar in drie kleurstellingen. Sea en Ocean (foto 2 en 3) geven nieuw leven aan plastic zwerfafval dat gedreven vrijwilligers van project U-turn zorgvuldig hebben verzameld op oceaanstranden. Zee (foto 4) is een luchtige Trevira cs transparant verkrijgbaar in natuurlijke kleuren, in een reeks tinten van het strand.Links

www.loft79.nl
www.loft79.be
www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.youredition.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition, #deploeg

Gerelateerd nieuws
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden