Ode Artex aan lokale winkels

Woensdag 10 juni 2020

In de meest recente nieuwsbrief brengt Artex een ode aan lokale winkels. Ketens en zelfstandige winkels verdienen allebei zonder meer een plekje in de winkelstraat. De lokale winkelier heeft echter her en der wel een streepje voor wat Artex betreft.
Ode Artex aan lokale winkels
Ode Artex aan lokale winkels Ode Artex aan lokale winkels Ode Artex aan lokale winkels

Hunter Douglas-dochter Artex is levert stoffen binnen de labels stoffenlabels De Ploeg, Artelux, Loft79, Your Edition en Kendix Allure. De firma beargumenteert dat lokale ondernemers inkopen op basis van wat hun klanten willen. Vaak zorgt dit volgens het bedrijf voor een uniek assortiment dat precies aansluit op de wensen van de lokale doelgroep en anders bestellen zij de gevraagde producten graag.

 

Stelt u zich eens voor schrijft Artex: in iedere winkelstraat dezelfde ketens. Beetje saai, toch? Alhoewel iedere keten met recht zijn eigen klanten trekt, zijn het de lokale ondernemers die kleur geven aan een winkelstraat. Daarnaast kost lokaal winkelen volgens de fabrikant minder tijd en zorgt voor meer gemak. Klanten ontmoeten in de winkel vaak een eigenaar of medewerker die al jarenlang in de winkel werkt, mensen die volgens Artex weten hoe belangrijk een klant is, en die graag dat stapje extra zetten. Ook hebben die zij volfens  door hun ervaring een vrachtlading aan kennis.

 

Met de Beach, Sea, Ocean en Zee uit de gordijncollectie van De Ploeg krijg je volgens Artex vanzelf een zomers gevoel. Beach (foto 1) is een akoestische gordijnstof met een golvend kleureffect, verkrijgbaar in drie kleurstellingen. Sea en Ocean (foto 2 en 3) geven nieuw leven aan plastic zwerfafval dat gedreven vrijwilligers van project U-turn zorgvuldig hebben verzameld op oceaanstranden. Zee (foto 4) is een luchtige Trevira cs transparant verkrijgbaar in natuurlijke kleuren, in een reeks tinten van het strand.Links

www.loft79.nl
www.loft79.be
www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.youredition.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition, #deploeg

Gerelateerd nieuws
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder
Coretec via Decokay
Decokay is een keten van 44 interieuradvieswinkels in Nederland waar de betere merken voor woningen zijn te vinden, waaronder Coretec-vloeren.
lees verder
 
ETC Design Hub na vakantie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden