Pavilion H-serie door Kettal Studio

Dinsdag 09 juni 2020

De Spaanse fabrikant van outdoormeubel Kettal komt met een nieuwe collectie paviljoens. De H-serie paviljoens is voor een groot deel zelf samen te stellen.
Pavilion H-serie door Kettal Studio
Pavilion H-serie door Kettal Studio Pavilion H-serie door Kettal Studio

Kettal wil met de H-serie zijn assortiment paviljoens verder afstemmen op de architectuur. Er zijn volgens het bedrijf tools ontwikkeld om open, vrij stromende ruimtes te creëren door de introductie van elementen zoals helderheid, transparantie en structurele lichtheid.

 

Praktisch gezien bestaat de Pavilion H-serie uit een gestroomlijnde aluminium structuur, met keuze uit verschillende plafonds: waterdicht, polycarbonaat, venetian, elektrisch bioklimatisch, aluminium, hout, enzovoorts. Zijpanelen zijn er als schuifpanelen in stof, hout en aluminium, of kies voor vaste panelen met planken, aluminium of houten verstelbare jaloezieën, stenen en glazen zijpanelen en gordijnen.

 

Het Pavilion H-assortiment omvat ook verschillende modellen spotlights voor verlichting. Andere beschikbare elementen: stopcontact, tv-standaard en vloer. Klanten kunnen hun eigen ruimte configureren met een keuze uit meer dan 30 aluminiumkleuren en meer dan 50 stofopties.

 

Kettal staat weer op de deelnemerslijst van Orgatec (27 - 31 oktober in Keulen).Links

www.kettal.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #PavilionH, #kettal,

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden