Pavilion H-serie door Kettal Studio

Dinsdag 09 juni 2020

De Spaanse fabrikant van outdoormeubel Kettal komt met een nieuwe collectie paviljoens. De H-serie paviljoens is voor een groot deel zelf samen te stellen.
Pavilion H-serie door Kettal Studio
Pavilion H-serie door Kettal Studio Pavilion H-serie door Kettal Studio

Kettal wil met de H-serie zijn assortiment paviljoens verder afstemmen op de architectuur. Er zijn volgens het bedrijf tools ontwikkeld om open, vrij stromende ruimtes te creëren door de introductie van elementen zoals helderheid, transparantie en structurele lichtheid.

 

Praktisch gezien bestaat de Pavilion H-serie uit een gestroomlijnde aluminium structuur, met keuze uit verschillende plafonds: waterdicht, polycarbonaat, venetian, elektrisch bioklimatisch, aluminium, hout, enzovoorts. Zijpanelen zijn er als schuifpanelen in stof, hout en aluminium, of kies voor vaste panelen met planken, aluminium of houten verstelbare jaloezieën, stenen en glazen zijpanelen en gordijnen.

 

Het Pavilion H-assortiment omvat ook verschillende modellen spotlights voor verlichting. Andere beschikbare elementen: stopcontact, tv-standaard en vloer. Klanten kunnen hun eigen ruimte configureren met een keuze uit meer dan 30 aluminiumkleuren en meer dan 50 stofopties.

 

Kettal staat weer op de deelnemerslijst van Orgatec (27 - 31 oktober in Keulen).Links

www.kettal.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #PavilionH, #kettal,

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden