Lightmakers acquireert Parlane

Maandag 08 juni 2020

Lightmakers bv, vooral bekend onder de merknaam Light & Living, neemt Parlane Living uit Engeland over.
Lightmakers acquireert Parlane

Lightmakers is trots op de overname van Parlane, een bekend woondecoratie merk in het Verenigd Koninkrijk volgens het bedrijf uit Noordwijk. Tegelijkertijd biedt het kansen om het eigen merk Light & Living een sterkere positie te geven op zowel de Britse als de Ierse markt.

Parlane is vijftig jaar geleden opgericht en biedt speciaal ontworpen en traditioneel handgemaakte producten. Een perfecte aanvulling op de Light & Living-collectie van Lightmakers, dat zelf ruim veertig jaar bestaat. De combinatie van beide merken zorgt ervoor dat Nederlandse en Britse retailers uit een nog breder scala aan trendy, betaalbaar en hoge kwaliteit producten kunnen kiezen, zo stelt Robin Vlug, ceo van Lightmakers.

Parlane was overigens al eerder in de Benelux vertegenwoordigd. In 2009 ging de Nederlandse importeur uit Rijssen echter failliet vanwege de toenmalige crisis. Light & Living wordt in België vertegenwoordigd door Mabrilux.

 Links

www.light-living.nl
www.lightmakers.nl
www.mabrilux.be
www.parlane.co.uk

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, decoratie, accessoires, home, verlichting, lamp, licht, led, overname, acquisitie, acquireren, fusie, overnemen, kopen, #lightliving, #lightmakers, #mabrilux, #parlane

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden