Lightmakers acquireert Parlane

Maandag 08 juni 2020

Lightmakers bv, vooral bekend onder de merknaam Light & Living, neemt Parlane Living uit Engeland over.
Lightmakers acquireert Parlane

Lightmakers is trots op de overname van Parlane, een bekend woondecoratie merk in het Verenigd Koninkrijk volgens het bedrijf uit Noordwijk. Tegelijkertijd biedt het kansen om het eigen merk Light & Living een sterkere positie te geven op zowel de Britse als de Ierse markt.

Parlane is vijftig jaar geleden opgericht en biedt speciaal ontworpen en traditioneel handgemaakte producten. Een perfecte aanvulling op de Light & Living-collectie van Lightmakers, dat zelf ruim veertig jaar bestaat. De combinatie van beide merken zorgt ervoor dat Nederlandse en Britse retailers uit een nog breder scala aan trendy, betaalbaar en hoge kwaliteit producten kunnen kiezen, zo stelt Robin Vlug, ceo van Lightmakers.

Parlane was overigens al eerder in de Benelux vertegenwoordigd. In 2009 ging de Nederlandse importeur uit Rijssen echter failliet vanwege de toenmalige crisis. Light & Living wordt in België vertegenwoordigd door Mabrilux.

 Links

www.light-living.nl
www.lightmakers.nl
www.mabrilux.be
www.parlane.co.uk

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, decoratie, accessoires, home, verlichting, lamp, licht, led, overname, acquisitie, acquireren, fusie, overnemen, kopen, #lightliving, #lightmakers, #mabrilux, #parlane

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden