Nieuwe Slide

Maandag 08 juni 2020

Jurgen Decruy en Bram Vandendriessche, bekend van Young Line respectievelijk Medal, hebben een nieuwe meubelonderneming opgericht.
Nieuwe Slide
Nieuwe Slide Nieuwe Slide Nieuwe Slide Nieuwe Slide

De nieuwe firma heet Slide Furniture en is gevestigd in Izegem op hetzelfde adres als Young Line Furniture (Lico Lifestyle Concepts), waarvan Jurgen Decruy in 2005 de oprichter en general manager is. Bram Vandendriessche (foto 5; Linkedin) is sinds begin 2012 in dienst van Medal voor Up2date en Medalounger en sinds 2015 eveneens general manager. Beide bedrijven zijn in november te vinden op de Meubelbeurs in Brussel.

Eind vorig jaar werd Slide Furniture, niet te verwarren met de Italiaanse meubelfabrikant Slide (Design) die door Cocon-Interior in de Benelux vertegenwoordigd wordt, reeds opgericht. Slide Furniture produceert onder auspiciën van Bram grotendeels in China. De tafels en stoelen zullen uit voorraad geleverd gaan worden, logistiek is de kracht van Jurgen.

Met de Slide chair (foto 1) mikt Slide op een hoger segment met verfijnde vormgeving en gestoffeerd met leer en stoffen van hoge kwaliteit.

De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vaste tussen 140 en 240 cm (Pace, foto 2) en uittrekbare tot 260 cm (Kyono 3 en Edge 4). De tafelbladen zijn van 3 mm keramiek + 8 mm glas op verschillende poten. Ook zitten er bijzettafels in het assortiment.
Links

www.cocon-interior.nl
www.medalounger.com
www.meubelbeurs.be
www.slidedesign.it
www.slidefurniture.com
www.younglinefurniture.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, meubelbeursbrussel, meubilair, woonkamer, meubilair, stoel, fauteuil, recliner, tafel, #medalnv, #up2date, #coconinterior, #medalounger, #meubelbeurs, #slidedesign, #slidefurniture, #younglinefurniture

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden