Noviteiten Prandina

Vrijdag 21 januari 2022

Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
Noviteiten Prandina
Noviteiten Prandina Noviteiten Prandina Noviteiten Prandina Noviteiten Prandina

Prandina's collectie Led Machine, geïntroduceerd in 2017, wordt gekenmerkt door een strak design en bestaat uit drie modellen: een hanglamp (foto 1), een vloerlamp met dubbele en dimbare lichtuittreding (direct en indirect licht, foto 2) en een bijzondere hangende variant met een grendel-schuifsysteem met plafondbevestiging (foto 3). Het ontwerp van Led Machine is van oprichter Sergio Prandina.

 

Recenter is de Novia-collectie (foto 4) die volgens Prandina een comfortabel licht, geweldig design en slim apparaat is dat je leven gemakkelijker maakt. De tafel- en wandlamp heeft het idee van een klassieke stoffen lampenkap op een nieuwe eigentijdse manier vertaald. Deze combinatie van traditie en innovatie wordt verstrekt door de aanwezigheid van een USB-poort (foto 5) in de lamp waarmee apparaten mee kunnen worden opgeladen. Ontwerper van de lamp is Filippo Protasoni.

 
Prandia viert dit jaar het 40 jaar jubileum en wordt sinds kort in België vertegenwoordigd door Studio Oskar and We Contact in Nederland.

 Links

www.prandina.it
www.studio-oskar.be
www.wecontact.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, wandlamp, tafellamp, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, vloerlamp, agent, vertegenwoordiging, vertegenwoordiger, licht, led, verlichting, dim, led, armatuur, design, #prandina, #wecontact, #novia, #ledmachine, #lightingstories

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden