Actona en Himolla in Woonindustrie

Donderdag 20 januari 2022

De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
Actona en Himolla in Woonindustrie
Actona en Himolla in Woonindustrie

De Deense meubelfabrikant Actona is een onderdeel van Lars Larsen Group. Het bedrijf maakte in 2021 nog een recordresultaat bekend, en nam vorig jaar Theca over, om zo haar positie binnen de stofferingsmarkt te versterken. Nu is het ambitieuze bedrijf dus ook in Nieuwegein te zien.

 

Himolla is een terugkerende exposant, de Duitse grootheid op het gebied van gestoffeerde meubels staat onder meer bekend om zijn relaxfauteuils, zoals de S-Lounger. Deze stoel kan volgens Himolla als interieur highlight fungeren in een leeshoek. Functies zoals een hartschaal of stand-up hulp, maken het chique ontwerp volgens het bedrijf compleet.

 

DWI (De Woonindustrie) organiseert de Vakdagen op zondag 6, maandag 7 februari en dinsdag 8 februari en vervolgens op maandag 14 en dinsdag 15 februari. Consumenten zijn op zondag 6 februari ook weer van harte welkom, maar er is geen speciale programmering.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.actonagroup.com
www.himolla.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, meubelen, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, vakdagen, omstandigheden, economie, crisis, corona, covid-19, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #lockdown, #mondkapjesplicht, #corona, #covid19, #actona, #himolla

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden