Nieuws op Incoda 2022

Dinsdag 06 september 2022

Van 11-13 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem georganiseerd. Vele bedrijven tonen daar de nieuwe producten, waaronder Tété, Oer en Interfloor.
Nieuws op Incoda 2022
Nieuws op Incoda 2022 Nieuws op Incoda 2022

Tété toont de gehele exclusieve Dimension Tapijt & Vinyl collectie, aangevuld met de nieuwe kwaliteiten Touch of Mystique en Touch of Silhouttes: kamerbrede luxe kwaliteiten tapijt uiteraard op zowel 400 als op 500 cm breed.

 

Extra aandacht is er ook voor de gloednieuwe Gerflor PVC & LVT gepresenteerd in een design display, alsmede de exclusieve Invictus LVT Collectie, selectief verkrijgbaar bij Tété Total-Flooring. Direct aangevuld de nieuwe Castell SPC Rigide Core Acoustic 18 dB Click collectie.

 

Verder een geheel nieuwe collectie aluminium trap-, rand- en afwerkprofielen in alle gangbare uitvoeringen waaronder zilver, rvs en zwart en natuurlijk de professionele verwerkingsproducten van Mapei.

 

Elti voegt nieuwe stoffen toe aan de collectie Duin van hun merk Oer. Oostduin bestaat uit zes stoffen: de losjes geweven draden in een gebalanceerde mengeling van polyester en linnen geven de impressie van golfjes op het water en maken deze kamerhoge gordijnstof fluweelzacht. Bij de vervaardiging van deze kwaliteit wordt volgens Elti maar liefst 70% minder watergebruikt, hierdoor krijgt de Oostduin het Elti Green Label.

 

Interfloor introduceert onder meer de Domestic Collectie. Dit is een kwalitatief hoogwaardige maar lichtere uitvoering van de Dynamic Collectie met Black Tex Back.

De duurzame Silver Tex rug biedt vele voordelen waaronder extra extra stabiliteit met egaliserende werking waardoor deze los te leggen is tot ca. 30 m². Leverbaar in steen- en houtdessin. Vinyl met Silver Tex Back wordt met oog voor duurzaamheid, mens en milieu in Europa geproduceerd. Hierdoor is deze PVC vloer niet alleen een krachtige en voordelige maar ook een duurzame keus.

 

Incoda is een vakbeurs voor het ontdekken van de nieuwste collecties, designs en trends bij exposanten op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering in de woning- en projectinrichting. Zoals ook al eerder vermeld zijn er daarnaast verschillende inspirators uit de branche tijdens masterclasses en inspiratiesessies.

Ook beleef je tijdens het vakevent het ambacht op verschillende stands, tijdens demo’s en natuurlijk ook op het Nationaal Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP).

 

Van 11-13 september in de Evenementenhal in Gorinchem. Registreren voor toegang kan hier.Links

www.tete-vloerbedekkingen.nl
www.elti.nl
www.interfloor.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, beurs, noviteiten, tapijt, vinyl, gordijnen, exposanten, gorinchem, trends, collecties, uitstraling, backing, garens, dessins, raamdeoratie, wandbekleding, stoffen, #easyfairs, #evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #tete, #elti, #oer, #interfloor, #mapei, #gerflor

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren geďntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden