Revolutionaire verf finish

Maandag 05 september 2022

Het Britse verf- en behangmerk Paint & Paper Library lanceert in september 2022, naast een nieuwe kleurenkaart, ook vernieuwde, revolutionaire self-priming finishes.
Revolutionaire verf finish
Revolutionaire verf finish Revolutionaire verf finish Revolutionaire verf finish Revolutionaire verf finish

Paint & Paper Library heeft de afwerkingen uit de Architects’-serie geherformuleerd met geavanceerde, self-priming en multi-surface hechtingsformules. Dit betekent dat er geen aparte primer meer nodig is en dat diverse ondergronden met een enkele finish afgewerkt kunnen worden. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en inspanning.

 

De formules van Architects’ Matt Emulsion, Architects’ Eggshell en Architects’ Satinwood zijn verbeterd en zijn, ongeacht de ondergrond waarop ze toegepast worden, volgens he bedrijf de sterkste soorten decoratieve verven die verkrijgbaar zijn. Daarbij kunnen deze slijtagebestendige en duurzame finishes rechtstreeks worden toegepast op verscheidene oppervlakken, zoals pleister- en stucwerk, houtwerk, metaal, glas, keramische tegels en PVC, zowel binnen als buiten. Dit houdt in dat het nu mogelijk is om met hetzelfde blik verf onder andere muren en aansluitend houtwerk in één beweging te verven. Dit biedt de mogelijkheid om kleur op elk oppervlak te omarmen.

 

Naast deze drie vernieuwde finishes heeft het bedrijf de Gloss op oliebasis vervangen door de nieuwe, milieuvriendelijke Architects’ Gloss op waterbasis. Hiermee zijn de finishes op oliebasis met een hoger VOS-gehalte volledig vervangen. De Signature finish van Paint & Paper Library, Pure Flat Emulsion, is ongewijzigd en blijft de meest matte emulsie die verkrijgbaar is.Links

www.paintandpaperlibrary.com

Tags

nieuws, interieur, afwerking, hoogwaardig, verf, behang, oliebasis, oppervlakte, verven, vakmensen, emulsie, tijd, mat, finish, #paintandpaperlibrary

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden