Nieuwe Stiel in bedden

Donderdag 22 oktober 2020

Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geďntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
Nieuwe Stiel in bedden
Nieuwe Stiel in bedden

De beddenfabrikant uit Surhuisterveen heeft eindelijk weer ander nieuws te bieden: De Stiel (foto 1). Een rank - door Studio Kommerkors vormgegeven - bed met als basis twee ventilerende spiraalbodems en bijbehorende matrassen. De bedlijn is modulair opgebouwd met veel mogelijkheden, zo belooft Avek. Zo zijn er drie verschillende 'zwevende' achterwanden.

Sinne (foto 2) is wel weer een nieuwe boxspring. Avek beweert dat ook deze weer optimale ventilatie - door de dwarsgespannen Avek spiraalbodems in de box - combineert met hoogwaardig ligcomfort - door de schouderzone in alle lagen. Deze nieuwe boxspring biedt een set met veel extra's (LED-leeslampjes en in- en uitstapverlichting, achterwand en opvallende bedpoten) ter waarde van € 600 gratis aan.

De prijzen van de boxsprings Fier en Ninety worden overigens beide vanaf december met € 100 verhoogd. De levertijden bij Avek zijn tevens omhoog gegaan, van zeven naar acht weken, vanwege verminderde beschikbaarheid van grondstoffen.Links

www.avek.nl
www.kommerkors.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, matras, spiraal, bodem, ledikant, #avek, #kommerkors

Gerelateerd nieuws
Warmte in de slaapkamer
Opgewekt en warm, dat is volgens De Witte Litaer (DWL) de nieuwe kleurentrend voor slaapkamers. Het zorgt voor een intieme sfeer als je naar bed gaat en je staat er ’s ochtends energiek mee op.
lees verder
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden