Nieuwe meubelstukken Umage

Dinsdag 31 oktober 2023

Umage introduceert nieuwe meubelstukken, met een breed scala aan kleuren en materialen die kunnen worden gecombineerd.
Nieuwe meubelstukken Umage
Nieuwe meubelstukken Umage Nieuwe meubelstukken Umage

Umage combineert Scandinavische elegantie met de hoge kwaliteit textiel en verwelkomt acht nieuwe meubelstofcollecties van Kvadrat in hun The Reader en A Conversation Piece collectie. De stoffen complimenteren volgens het bedrijf de houten details en organische vormen van de loungestoelen en voetenbanken. De nieuwe bekledingscollecties voor The Reader en A Conversation Piece zijn Moss, Reflect, Re-wool, Canvas 2, Maple, Hallingdal 65, Steelcut Trio 3 en Remix 3.

 

Het nieuwe Italic dressoir is volgens Umage een bewijs van de kunst van eenvoud. De subtiele afgeronde hoeken vormen de basis vormen van de structuur. Met veel aandacht voor detail is de kast gemaakt van massief en gefineerd hout. De deuren zijn van geribbeld glas of eikenhout en zijn te combineren.

 

Benelux agent van Umage is Studio VIP / Vip Agencies.Links

www.kvadrat.dk
www.umage.com
www.studiovip.nl
www.vipagencies.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, loungestoel, lounge, voetenbank, hocker, stoel, fauteuil, zitmeubel, stoffen, dressoir, decoratie, kast, accessoires, verlichting, licht, #umage, #studiovip, #vipagencies, #kvadrat

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder
Daydreamer relax Limited Edition
De Daydreamer relax, die Jori in 2019 in samenwerking met designer Joachim Nees lanceerde, krijgt een Limited Edition collectie. In Milaans worden vijf gekleurde unieke en duurzame uitvoeringen geïntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden