Nieuwe lifestylezender

Maandag 30 oktober 2023

Interieur- en lifestylezender HGTV komt naar Nederland en is binnenkort te zien. De zender biedt interieurinspiratie- en verbouwingscontent onder meer door huis make-overs.
Nieuwe lifestylezender

Warner Bros Discovery haalt de zender HGTV begin 2024 naar Nederland. De interieur- en lifestyle-zender met een breed scala aan interieurinspiratie- en verbouwingscontent is al in 93 andere landen te zien en is naar eigen zeggen wereldwijd een succesvol merk. Bekende HGTV-programma's zijn Celebrity IOU, waarin de broers Jonathan en Drew Scott samen met celebrities huizen een complete make-over geven en vervolgens als verrassing schenken aan mensen die iets speciaals voor hen hebben betekend, My Lottery Dream Home met David Bromstad die loterijwinnaars helpt met hun gewonnen geld éindelijk dat grote droomhuis te kopen en House Hunters - inmiddels al 205 seizoenen verder - waarin huizenkopers nauw worden gevolgd in de zoektocht naar de nieuwe perfecte woning waarbij de plus- en minpunten zorgvuldig tegenover elkaar worden afgewogen.


HGTV maakt haar intrede in Nederland op maandag 15 januari 2024. Vanaf dat moment kunnen kijkers met een TV-abonnement bij aanbieders KPN, Ziggo en Odido* de uitgebreide programmering volgen. De meeste programma’s bij HGTV zijn ook te zien op streaming service Discovery+.

 

Van inrichten, stijlen, renoveren, aankopen tot verkopen, bij HGTV kan de kijker terecht voor álles in en rondom het huis. HGTV laat de werelden zien van échte mensen met mijlpalen die zij willen behalen in hun interieur-, renovatie- of andere huisprojecten. Programma’s bij HGTV in Nederland zijn straks onder andere Fixer To Fabulous, waarin we zien hoe het getrouwde stel Dave en Jenny Marrs in de Amerikaanse staat Arkansas alles op alles zet om historische huizen in en om hun thuisstad Bentonville in ere te herstellen. Of No Reno Demo waarin social media influencer Jennifer Todryk de mooiste renovaties doet zónder mega sloopwerk. Jennifer combineert slimme design-oplossingen met kostenbesparende ideeën om zo  home make overs te creëren en de dromen van de huiseigenaren eindelijk uit te laten komen.

 

Tatiana Lagewaard, head of content & programming bij Warner Bros Discovery: 'We zijn blij de zender HGTV aan het Warner Bros Discovery-portfolio toe te mogen voegen en daarmee dit mooie merk naar Nederland te halen. Met ‘content dat staat als een huis’ zijn we dé aangewezen plek voor interieurfans en renovatieliefhebbers. Tegelijkertijd wordt HGTV ook een partij die adverteerders en commerciële-partners direct in verbinding brengt met een specifieke lifestyle-doelgroep. Ons doel is om met HGTV een bron aan inspiratie te zijn, maar ook een zender om even lekker bij te relaxen.'Links

www.discovery.com

Tags

nieuws, interieur, zender, televisie, projecten, programma's, betaalzender, huiseigenaren, lifestyle, wonen, renovaties, kostenbesparing, mijlpalen, huisprojecten, verbouwing, #hgtv, #warnerbros, #discovery, #warnerbrosdiscovery, #ziggo, #kpn, #oidido, #fixertofabulous, #norenodemo, #celebrityiou, #mylotterydreamhome, #househunters

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden