Nieuwe huisstijl Van der Lelie

Donderdag 30 juli 2020

Gordijnenatelier Van der Lelie uit Leiden heeft een nieuwe huisstijl die naar eigen zeggen past bij hun identiteit en ambities: kwalitatieve vooruitgang, procesmatig denken, variŽteit in diensten en kleur.
Nieuwe huisstijl Van der Lelie
Nieuwe huisstijl Van der Lelie

Vanaf deze zomer rijden elf eigen trucks (foto) van Van der Lelie voorzien van de nieuwe huisstijl door Europa om producten van en naar hun ateliers, distributiecentra en projectlocaties te vervoeren. Daarvoor werkte het bedrijf jarenlang samen met een Roemeens transportbedrijf. Maar door het transport volledig in eigen beheer te nemen wil het gordijnenatelier de kwaliteit en betrouwbaarheid van de leveringen verhogen.

Verder stelt Van der Lelie niets aan het beleid te veranderen en blijft het bedrijf zich dus richten op het configureren, confectioneren en monteren van interieurproducten voor de zakelijke markt. Ondanks corona is het gordijnenatelier positief verrast door het aantal orders dat aan hen is gegund.Links

www.vanderlelie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, groothandel, grossier, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, #gordijnenatelier, #vanderlelie

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Cirkelstickers voor op de wand
Eijffinger heeft een nieuw product: Wallpower Circles. Dit zijn ronde stickers voor een snelle make-over van een saaie muur.
lees verder
 
Goud ordinair?
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden