Nieuwe huisstijl Van der Lelie

Donderdag 30 juli 2020

Gordijnenatelier Van der Lelie uit Leiden heeft een nieuwe huisstijl die naar eigen zeggen past bij hun identiteit en ambities: kwalitatieve vooruitgang, procesmatig denken, variëteit in diensten en kleur.
Nieuwe huisstijl Van der Lelie
Nieuwe huisstijl Van der Lelie

Vanaf deze zomer rijden elf eigen trucks (foto) van Van der Lelie voorzien van de nieuwe huisstijl door Europa om producten van en naar hun ateliers, distributiecentra en projectlocaties te vervoeren. Daarvoor werkte het bedrijf jarenlang samen met een Roemeens transportbedrijf. Maar door het transport volledig in eigen beheer te nemen wil het gordijnenatelier de kwaliteit en betrouwbaarheid van de leveringen verhogen.

Verder stelt Van der Lelie niets aan het beleid te veranderen en blijft het bedrijf zich dus richten op het configureren, confectioneren en monteren van interieurproducten voor de zakelijke markt. Ondanks corona is het gordijnenatelier positief verrast door het aantal orders dat aan hen is gegund.Links

www.vanderlelie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, groothandel, grossier, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, #gordijnenatelier, #vanderlelie

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Behang van Quinten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden