Nieuwe exposanten Brussel 2021

Maandag 25 oktober 2021

In de komende editie van de Meubelbeurs Brussel van 7-10 november zijn er veel nieuwe exposanten, waaronder de hier genoemde voorbeelden.
Nieuwe exposanten Brussel 2021
Nieuwe exposanten Brussel 2021 Nieuwe exposanten Brussel 2021

Na bijna twee jaar zonder beurs hebben de exposanten van de Meubelbeurs Brussel heel wat nieuws voor te stellen. Natuurlijk de vertrouwde namen, maar dit jaar zijn er veel nieuwe exposanten op de beurs, die zeker een bezoek waard zijn. Een aantal voorbeelden per hal.

 

In hal 3 vind je de meubelen van Bodahl uit Denemarken, en de zitmeubelen van Dion uit Polen. Daarnaast heeft Square drie andere nieuwe namen: Crest, Vis Comoda en Nicoletti die na een paar jaar afwezigheid opnieuw voor Brussel kiest.

 

In hal 4 vind je unieke tafels in epoxyhars van het nieuwe Belgische merk Odysseedesign, sofa’s van het Franse Neology en massiefhouten meubelen van Wimmer uit Duitsland.

 

Hal 5 heeft grotendeels dezelfde indeling, met de bekende Belgische fabrikanten. Maar ook hier zijn er toch twee nieuwe namen te spotten: Up2date brengt zijn succesvolle collecties relaxen onder het merk Modulax mee, en De Eiken Zetel toont de frisse collectie woonmeubelen van &dez. Dit designmerkmaakt voor het eerst zijn opwachting op de beurs van Brussel. Het merk brengt het tweede hoofdstuk van de collectie getiteld: ‘The mystical life at the garden’. Denk aan weelderige bloemen, aardetinten, vogels die fluiten en fleurige kleuren. De modulaire zitmeubelen (foto 1)  vormen de basis van de collectie en worden aangevuld met woonprogramma’s, accessoires en tapijten.

 

Ook nieuw is het slaapconcept Midnight van De Eiken Zetel, een collectie jonge en trendy slaapbanken.

 

Vorig jaar zouden de  exposanten in de beddinghal Brussels by Night extra in de kijker gezet worden. Editie 2020 is helaas niet kunnen doorgaan, maar uitstel betekent geen afstel. Van zondag tot en met dinsdag is er elke voormiddag een speciale verwelkoming voor alle bezoekers in hal 6. In Brussels by Night zijn de nieuwe namen het Belgische Ergomat, Snoooze en Van Janssen, de Nederlandse rebellen van Steel&Stockings, Senactive uit Polen en Gemega en Trivilita uit Litouwen.

 

Ook in hal 8 zien we veel vertrouwde namen. De nieuwe exposanten komen alle drie uit Nederland: Stylerz is volledig nieuw, De Eekhoorn, Eleonora, By-Boo en Sevn zijn na een tijdje weggeweest opnieuw in Brussel te zien. En van Nederland gesproken, in Holland à la Carte in de Patio is Beside Rugs de enige nieuwe standhouder.

 

In hal 9 tenslotte zijn er zeven nieuwe namen: het Belgische Europe koos dit jaar voluit voor Brussel. Verder vind je er Doga Bedding en Taf Boxsprings uit Nederland, Atreve, Plastiko en S Group uit Polen en Teppiche Lalee uit Duitsland.

 

Kijk op de volledige exposantenlijst of volg facebook voor de allerlaatste nieuwtjes van de beurs. Meubelbeurs Brussel is van 7 t/m 10 november in Brussel Expo.Links

www.meubelbeurs.de

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #brusselsbynight

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
Sterren op het Doek met ETC-exposant
Wellicht gezien, of toch gemist? Saskia Vugts, kunstenares en exposant van ETC Design Center nam afgelopen week deel aan Sterren op het Doek. In het tv-programma mocht Vugts op haar kenmerkende realistische manier een olieverfportret maken van gast Dionne Stax. - spoilers onderaan het artikel-
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden