Nieuwe entreematten

Woensdag 07 april 2021

Met de Symphony2 en de Stelvio introduceert entreemattenspecialist Rinos twee nieuwe entreematten voor projectgebruik volgens het 'Matching all floors'-principe.
Nieuwe entreematten
Nieuwe entreematten Nieuwe entreematten

Bij het bepalen van het kleurassortiment van matten kijkt Rinos het principe van 'Matching all floors' vooral in hoeverre de kleuren van entreematten bij hoofdvloeren passen. De nieuwe entreematten zijn ook volgens dit principe ontwikkeld.

 

De Symphony2 is een schrapende mat en is verkrijgbaar in tien kleuren. De natuurlijke kleuren zijn geïnspireerd op de subtiele tinten van gesteente. Daarmee passen deze kleuren bij iedere overgang van buiten naar binnen. De gemêleerde kleuren in matte en glanzende garens brengen Symphony2 tot leven en onttrekken daarmee vuil aan het oog.

Deze entreemat is gemaakt met Econyl (geregenereerd polyamide) op een PVC-rug, maar is ook verkrijgbaar met een milieuvriendelijke PVC-vrije rug. Deze mat heeft de hoogste zandabsorptieklasse (3), is geschikt voor zwaar projectgebruik (gebruiksklasse 33) en valt in de brandveiligheidsklasse Cfl-s1.

 

De Stelvio is een zachte, absorberende mat met een relatief hoge frisé pool. Een entreemat die de hotelbranche, high-end retail en representatieve kantoren schoon en veilig houdt. In het chique, klassieke kleurenpalet is ook een rode loper beschikbaar.

 

Deze mat beantwoordt aan de toenemende vraag naar een royale mat die ook onder zwaardere omstandigheden – zoals regen en sneeuw – bijdraagt aan een gastvrije entree. Het is een chique, elegante schoonloopmat die gasten en bezoekers een verzorgde ontvangst garandeert. Een volumineuze mat in vijf uni kleuren met frisé poolconstructie voor een levendig beeld. De hoge en dichte poolconstructie (1.400 g/m2) zorgt enerzijds voor het zachte en luxe gevoel, en anderzijds voor een hoge vuilabsorptie (klasse 3).

Ook deze entreemat wordt standaard geleverd op een PVC rug en is eveneens verkrijgbaar met een PVC-vrije rug. Deze PVC-vrije rug heeft ook als voordeel dat er geen weekmakers in zitten zodat er geen vlekken ontstaan op LVT-, hout- en gietvloeren. De Stelvio valt in gebruiksklasse 32 (project) en in brandklasse Cfl-s1.

 

Rinos is een Nederlandse fabrikant van entreevloerbedekking. Sinds 1925 ontwikkelt en produceert Rinos in Genemuiden hoogwaardige en duurzame kokos- en schoonloopmatten voor projectmatige toepassingen. Deze producten worden onder groothandels- en distributeursmlabels aangeboden.Links

www.rinos.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, linoleum, kurk, vinyl, pvc, lvt, tapijt, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, doorstart, residentieel, naturecore, natuur, natuurlijk, plank, entreemat, polyamide, econyl, matchingallfloors, #rinos, #symphony, #stelvio

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder
 
Tweede leven gebruikte vloeren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden