Circulaire matrassen van Auping

Woensdag 07 april 2021

De keuze voor de consument voor een volledig opnieuw te gebruiken matras wordt steeds breder. Auping heeft het assortiment circulaire matrassen uitgebreid met twee nieuwe.
Circulaire matrassen van Auping

Auping Evolve is een circulair matras, ontwikkeld in samenwerking met DSM-Niaga. Dit matras is een oplossing voor het afvalprobleem dat matrassen veroorzaken. Het is een matras gemaakt van enkel staal en polyester. De onderdelen van het matras zijn makkelijk te scheiden en kunnen keer op keer worden gerecycled. Alle materialen kunnen zo opnieuw worden gebruikt voor een nieuw matras. 

 

Een matras moet precies de juiste ondersteuning geven: elk lichaam is anders en iedereen heeft eigen voorkeuren. De beddenfabrikant uit Deventer heeft het assortiment van het circulaire matras Evolve nu daarom uitgebreid van één naar drie varianten.

 

De verschillende varianten hebben elk een andere zonering: de heup-, taille- en schouderzone verschillen per matras in stevigheid. Elk Evolve matras is daardoor geschikt voor een ander lichaamstype. Door de open structuur van de elastische comfortlaag is dit bovendien het best ventilerende matras van Auping

 

De matrassen zijn vanaf heden verkrijgbaar. Er zijn verschillende maatvoeringen beschikbaar en de matrassen zijn geschikt voor alle bedbodems.

 

Auping biedt al meer dan 130 jaar oplossingen aan voor een goede nachtrust. Zij streeft ernaar om koploper te zijn in de circulaire economie en om uiterlijk in 2030 volledig circulair te zijn.Links

www.auping.nl
www.dsm-niaga.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, recycle, duurzaam, hergebruik, circulair, cradle-to-cradle, tapijt, #auping, #dsm, #niaga, #dsmniaga

Gerelateerd nieuws
Voorjaarscollectie van Auping
Auping presenteert de bedtextielcollectie voor het voorjaar van 2021. Een gevarieerde collectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. De overtrekken-collectie bevat ook veel grafische dessins, vooral trepen en blokken.
lees verder
100% natuurlijk en handgemaakt
Lunar matrassen introduceert 100% duurzame, comfortabele die beschikbaar zijn voor iedereen. Met echt Engels vakmanschap worden matrassen CO2-neutraal geproduceerd.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden