Circulaire matrassen van Auping

Woensdag 07 april 2021

De keuze voor de consument voor een volledig opnieuw te gebruiken matras wordt steeds breder. Auping heeft het assortiment circulaire matrassen uitgebreid met twee nieuwe.
Circulaire matrassen van Auping

Auping Evolve is een circulair matras, ontwikkeld in samenwerking met DSM-Niaga. Dit matras is een oplossing voor het afvalprobleem dat matrassen veroorzaken. Het is een matras gemaakt van enkel staal en polyester. De onderdelen van het matras zijn makkelijk te scheiden en kunnen keer op keer worden gerecycled. Alle materialen kunnen zo opnieuw worden gebruikt voor een nieuw matras. 

 

Een matras moet precies de juiste ondersteuning geven: elk lichaam is anders en iedereen heeft eigen voorkeuren. De beddenfabrikant uit Deventer heeft het assortiment van het circulaire matras Evolve nu daarom uitgebreid van één naar drie varianten.

 

De verschillende varianten hebben elk een andere zonering: de heup-, taille- en schouderzone verschillen per matras in stevigheid. Elk Evolve matras is daardoor geschikt voor een ander lichaamstype. Door de open structuur van de elastische comfortlaag is dit bovendien het best ventilerende matras van Auping

 

De matrassen zijn vanaf heden verkrijgbaar. Er zijn verschillende maatvoeringen beschikbaar en de matrassen zijn geschikt voor alle bedbodems.

 

Auping biedt al meer dan 130 jaar oplossingen aan voor een goede nachtrust. Zij streeft ernaar om koploper te zijn in de circulaire economie en om uiterlijk in 2030 volledig circulair te zijn.Links

www.auping.nl
www.dsm-niaga.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, recycle, duurzaam, hergebruik, circulair, cradle-to-cradle, tapijt, #auping, #dsm, #niaga, #dsmniaga

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder
 
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden