Elegante subtiele rondingen

Donderdag 08 april 2021

DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
Elegante subtiele rondingen
Elegante subtiele rondingen Elegante subtiele rondingen

Vilaz van Designlab21 is een modulaire bank met subtiele rondingen en veel mogelijkheden. Zo is de poef op verschillende plaatsen op te nemen in het ontwerp. Er is veel aandacht besteed aan afwerkingsdetails. De zitting heeft bijvoorbeeld een border met verfijnde stiknaden, waardoor het zitkussen optisch loskomt en in de sleuf van de armleuning. De bank heeft volgens het bedrijf een zachte zit in combinatie met de strakke stoffering. De bank kan gerust vrijstaand worden geplaatst, aangezien de armleuning naadloos overloopt in de rug. Doordat de poten niet meteen zichtbaar zijn, lijkt de bank te zweven.

 

Designlab21 ontwerpt en ontwikkelt designmeubelen en woonaccessoires voor de liefhebber van kwaliteitsproducten. Hierin zijn ontwerp, merk en uitvoering onlosmakelijk met elkaar verbonden. Designlab21 is onderdeel van de Dutch Quality Group, het bedrijf achter de merken Design on Stock en Eyye. De 15 jaar ervaring in de designbranche, heeft in 2020 geresulteerd in een eigen ontwerpstudio.

 

Vilaz is verkrijgbaar in alle stofsoorten in de Design on Stock collectie en de Vilaz poefs en rugkussens zijn ook verkrijgbaar in alle leersoorten in de Design on Stock collectie. De bekleding kan gecombineerd worden met poten in gepolijst Aluminium, Onyx, Coal of Dark.Links

www.designonstock.com
www.dutchqualitygroup.nl
www.eyye.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, chaise longue, design, ontwerp, talent, dutch design, #dutchqualitygroup, #designlab21, #designonstock, #eyye, #vilaz

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden