Nieuw Spotlight event

Dinsdag 18 augustus 2020

Sinds 2017 is er reeds de decoratiebeurs Spotlight, maar nu gaat er een tweede, puur verlichtingsevent met dezelfde naam georganiseerd worden. En al heel snel!
Nieuw Spotlight event

De nieuwe Spotlight 2020 betreft een virtueel event 'over de verlichtingsindustrie', georganiseerd door Signify, de verzelfstandigde verlichtingsafdeling van Philips. Eigenlijk komt dus alleen de visie van Signify aan bod waarin het bedrijf geleid door Eric Rondolat (foto) de markt wil overtuigen dat ze een groene, duurzame en innovatieve zakenpartner is. Signify stelt te willen bijdragen aan een circulaire economie door bedrijven en steden te helpen hun energieverbruik en CO₂-emissie te verlagen om klimaatdoelen te halen. En te laten zien hoe hun verlichtingsproducten, -systemen en -services bijdragen aan een veilige, slimme en gezonde wereld.


Het betreft overigens een besloten evenement dat alleen op uitnodiging toegankelijk is en voor alle duidelijkheid: Spotlight 2020 heeft dus ook niets met de decoratiebeurs Spotlight te maken. Onderwerpen die aan bod komen zijn Lifi, UV-C-verlichting, zonneverlichting, Iot-softwareplatform en de datagestuurde services, maar ook 3D-printen en het Signify-assortiment led-lampen en armaturen.

Er zijn drie programma's:
1. Steden, landmark en sport op maandag 7 of dinsdag 15 september
2. Groothandel en installateurs op dinsdag 8 of woensdag 16 september
3. Kantoor, industrie en horeca op woensdag 9 of donderdag 17 september

Voor de originele Spotlight, beurs voor woonaccessoires, stationery, gedekte tafel, gifts, sieraden en horloges, fashion accessoires, design artikelen, lifestyle producten, feestartikelen, boeken, speelgoed en baby- en kinderproducten, in De Beursfabriek naast DWI (De Woonindustrie) in Nieuwgein, moet u geduld hebben tot maart 2021.

 

P.S. 19-08-2020: Dit artikel is ter verduidelijking iets aangepast.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.signify.com/nl-nl
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, event, beurs, tentoonstelling, trade mart, trademart, show, evenement, vakbeurs, #philips, #signify, #spotlight, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Langere betaaltermijn Orderchamp
Orderchamp gaat winkeliers en online verkopers op basis van data en koopgedrag uitgestelde betaaltermijnen aanbieden.
lees verder
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Zuiver Banne
Vandaag produceert interieurbedrijf Zuiver officieel een nieuwe 'premium design'-collectie: Banne. De introductiecollectie bevat zes designs van vooraanstaande Nederlandse designers.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden