Nominaties interieurawards bekend

Maandag 17 augustus 2020

Over een paar dagen, vrijdag 21 augustus, worden de winnaars van de eerste editie van de jaarlijks te organiseren Sustainable Interior Design Awards bekend gemaakt. Vandaag werd bekend gemaakt wie de genomineerden zijn.
Nominaties interieurawards bekend

Al eerder werd de wedstrijd aangekondigd door initiatiefnemer Flinders. Vandaag zijn de nominaties voor de Sustainable Interior Design Awards door de jury bekend gemaakt. Meer dan 30 bedrijven deden 44 inzendingen om in aanmerking te komen voor het meest duurzame merk en de meest duurzame producten die in 2019 en 2020 op de markt zijn gebracht en dus ook daadwerkelijk te koop zijn.

De aanmeldingen zijn op maandag 10 augustus beoordeeld (samenvattingsvideo 1,5 min). Volgens de jury waren de inzending van hoog niveau en werd er goed gescoord op diverse aspecten waaronder productieproces, materiaalgebruik, einde levensduurmanagement en logistiek.

Uiteindelijk maken twaalf genomineerden in vier categorieën kans op het winnen van de awards:
 
1. Brand Awards
Emeco
Occony
Zeitraum
 
2. Product Awards - Furniture
HayArbour Eco bank
Mater DesignOcean stoel
WehlersR.U.M. stoel (foto; website)
 
3. Product Awards - Lighting
GraypantsScraplights Hive lamp
JapthWheel lamp
Miss Solar LightMiss Nightingale lamp
 
4. Product Awards - Accessories
A House of HappinessGoldleaf gordijn
Desso TarkettColour & Structure vloerkleed
YumekoRenew dekbed en kussen
 
De vier winnaars maakt de organisatie bekend tijdens de digitale awardshow op vrijdag 21 augustus om 17:00 uur. De video van de uitreiking is te vinden op het YouTube-kanaal van Flinders.Links

www.ahouseofhappiness.com
www.dessotarkett.nl
www.emeco.net
www.flinders.nl
www.graypants.com
www.hay.dk
www.japth.com
www.materdesign.com
www.misssolarlight.com
www.occony.com
www.yumeko.nl
www.wehlers.com
www.zeitraum-moebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, licht, verlichting, decoratie, accessoire, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, online, web, webwinkel, etailer, retail, winkel, ecommerce, multichannel, omnichannel, internet, online, shop, awards, Sustainable Interior Design Awards, interieurawards, #sustainableinteriorDesignAwards, #ahouseofhappiness, #dessotarkett, #emeco, #flinders, #graypants, #hay, #japth, #materdesign, #misssolarlight, #occony, #yumeko, #wehlers, #zeitraummoebel

Gerelateerd nieuws
Artelux gaat voor Luxury Living
Het stadse hotelleven staat centraal in Luxury Living van Artelux, een aanvulling op de collectie van het merk van Hunter Douglas dochter Artex.
lees verder
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden