Extravagante kerstcadeaus

Woensdag 19 augustus 2020

Bold Monkey, het extravagante merk van Zuiver, komt met een nieuwe collectie meubels en accessoires. De bijzondere producten zijn vanaf november beschikbaar.
Extravagante kerstcadeaus
Extravagante kerstcadeaus Extravagante kerstcadeaus

Gewoon is maar gewoon, en ‘more is more’, dat is de slogan van het Zuiver-label Bold Monkey. Daarnaast voert het Nederlandse bedrijf ook de merken Zuiver en Dutchbone, waarvan de noviteiten in januari te zien waren op meubelbeurs IMM. Op tijd voor de kerstinkopen breidt Bold Monkey zijn collectie uit. Funky glamour, zo kunnen de producten zeker aangemerkt worden. Met een hoofdrol voor kleuren als roze en goud.

 

Op de foto’s zijn veel nieuwe artikelen te zien, zoals op foto 1: Fringe Me Up lounge chair old pink (links) en hierop de Trouble In The Water Octopus candle holder, op de tafel staat de Keep The Snakes Away block candle holder, Rechts en op foto 2 staat de No Offence side table old pink met hierop de Trouble In The Water Octopus tray. Op foto 3 en de grond staat de It's A Crab tray.

 

Bold Monkey producten zijn te koop via de website van het bedrijf en via geselecteerde dealers.Links

www.zuiver.com
www.boldmonkey.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, beurs, evenement, #IMM, #IMMcologne, #IMM2020, #zuiver, #Dutchbone, #boldmonkey

Gerelateerd nieuws
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Nog kleine week tot Showup
De Brabanthallen zijn op 27 en 28 september het decor voor Showup. De organisatie van de vakbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen hoopt natuurlijk dat veel professionals dan ‘op komen dagen’. De exposanten zijn er in ieder geval klaar voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden