Swing en comfort bij Balsan

Woensdag 19 augustus 2020

Textiele vloerenspecialist Balsan uit Frankrijk introduceert twee nieuwe collecties. Tapijt als bron van welzijn op kantoor en een uitbreiding van de kleurrijke vaandeldrager van de fabrikant.
Swing en comfort bij Balsan
Swing en comfort bij Balsan Swing en comfort bij Balsan Swing en comfort bij Balsan

Balsan is één van de grootste tapijtfabrikanten in Frankrijk, in de Benelux is het bedrijf nog minder bekend. Hier wordt echter aan gewerkt door Stijn Sleeuwenhoek, sales manager Benelux. Agentuur Me-Floors & Fabrics is verdeler voor Nederland.

 

De nieuwe collectie Grey Matter (Grazy foto 1 en Matrix foto 2) omvat zes nieuwe tapijttegeldesigns. Volgens Balsan is de collectie van hoge kwaliteit. De serie beschikt volgens het bedrijf over de allernieuwste technologie (Mbrodery), die grenzeloze creativiteit, extreme verfijning en uitzonderlijke duurzaamheid mogelijk maakt. De tapijttegels beschikken ook over een geluidsreducerende rug (NRB) voor akoestisch comfort dat bevorderlijk is voor concentratie. De geverfde EqoBalance-garen zijn makkelijk te onderhouden en extreem goed bestand tegen UV-straling. Grey Matter bestaat uit vier tegels en twee planken.  

 

Les Best is de kleurrijk vaandeldrager van Balsan, deze serie is nu uitgebreid met Les Best Design II, met kleurrijke prints en thema’s. Het designteam van Balsan is altijd op zoek naar blijvende interieurtrends die seizoen na seizoen zullen blijven bestaan. De Les Best Design II collectie bestaat uit elf motieven in verschillende kleurtinten. Van tapijten met gestreepte motieven zoals Casual (foto 3) tot vintage design Swing (foto 4). De designtapijten hebben een geluidabsorptie 0,25 en een hoge bestendigheid tegen slijtage en licht (klasse U3SP3E1C0). Ook zijn de tapijten makkelijk te onderhouden. Tot slot is elk motief zo ontworpen dat het eenvoudig kan worden gecombineerd.Links

nl.balsan.com
www.mefloors-fabrics.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, tapijt, tapijttegel, akoestisch, #balsan, #mefloorsfabrics, #lesbest, #greymatter

Gerelateerd nieuws
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder
HQ Karpetten
Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten ge´ntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
Santana overgenomen
Het kurkvloerenmerk Santana zal toch voortleven, het wordt overgenomen door een ruim een eeuw oude vloerenverkoper.
lees verder
Water en vuur bij Frankly
Frankly, het bedrijf van Femke Derks uit Amsterdam levert plaids, bedlinnen en karpetten. De naam van het bedrijf staat voor de Nederlandse directheid. Dit najaar worden verschillende nieuwe kleden ge´ntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden