Nieuw programma over designers

Donderdag 14 april 2022

Een kijkje nemen in de dagelijkse realiteit van verschillende interior & exterior designers? Dit kan door middel van het nieuwe tv-programma Design Secrets.
Nieuw programma over designers

Design Secrets is een reality-tv/ documentaire waarin designers Linda Lagrand, Eric Kant en Jeroen van Zwetselaar gevolgd worden. Zij vertellen over hun passie, inspireren met de laatste woontrends en nemen de kijker mee naar projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels.

 

De eerste uitzending was op 27 maart, het programma wordt uitgezonden op SBS6, op zondag om 16.30. De eerdere uitzendingen zijn terug te zien via Kijk.Links

www.designsecrets.nl
www.lagrandinteriors.nl
www.erickant.com
www.jeroenvanzwetselaar.com

Tags

nieuws, interieur, inrichting, woninginrichting, interieuradvies, trends, #designsecrets, #lindalagrand, #erickant, #jeroenvanzwetselaar

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden