Invictus vloeren naar Benelux

Donderdag 14 april 2022

Na de lancering van Invictus luxe vinylvloeren in het Verenigd Koninkrijk brengt Associated Weavers het succesvolle concept nu ook naar de Benelux.
Invictus vloeren naar Benelux
Invictus vloeren naar Benelux Invictus vloeren naar Benelux

In 2018 lanceerde Associated Weavers (AW) in het Verenigd Koninkrijk Invictus Luxe Vinylvloeren. Het merk werd snel opgepikt door de combinatie van marketing en de gebalanceerde collectie. In de drie opeenvolgende jaren werd Invictus door de vaklui en de vakpers bekroond als beste vloermerk, beste marketing en beste shopdisplay op de Flooring Innovations Awards.

 

Sinds kort is Invictus ook in de Benelux beschikbaar. Hiervoor werd een mix van dryback & rigid click dessins ontwikkeld in hout, steen en visgraat, aangepast aan de specifieke wensen van de markt. Qua afwerking zijn er twee mogelijkheden: de Primus met 0.3 mm Scratchmaster toplaag en de Maximus, met 0.55 mm Scratchmaster toplaag. Met zijn ultrasterke coating en zeer efficiënte toplaag biedt Invictus luxevinylvloeren een excellente slijtagebescherming volgens AW. Deze toplaag zorgt ervoor dat de vinylvloer bestand is tegen het drukke gezinsleven met kinderen en huisdieren.

 

Deze kwaliteit komt ook nog eens tot uiting in de naam van de lijn, die dan ook niet toevallig is gekozen. 'Invictus' betekent in het Nederlands 'onoverwinnelijk'.

lnvictus heeft een aantrekkelijke branding met visuals die de aandacht van de klant rekken. De instore-display is een intuïtieve digitale module die de klant door een fun & efficiënt aankoopproces leidt. De symbiose tussen traditionele stalen en een digitale reis is ongezien in de vloerbekledingssector. Geselecteerde dealers krijgen de mogelijkheid deze nieuwe aanpak en collectie in de winkel te tonen.Links

www.invictus.eu
www.awe.be

Tags

nieuws, interieur, vloeren, marketing, uitstraling, vinyl, onoverwinnelijk, prijzen, awards, digitaal, aankoopproces, display, dryback, rigid, click, #invictus, #associatedweavers

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
Duurzaamheidsrapport Meister
Meisterwerke heeft haar eerste duurzaamheidsrapport gepubliceerd, waarmee de resultaten op dit terrein gepubliceerd worden.
lees verder
 
Floored by Nature
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden