Light&Living neemt It's about Romi over

Vrijdag 15 april 2022

Light&Living Group, met hoofdkantoor in Noordwijk (NL), versterkt haar merkenportfolio en commerciële activiteiten met de overname van It's about Romi BV.
Light&Living neemt It's about Romi over

It's about Romi is het verlichtingsbedrijf achter de merken It's about Romi en Good&Mojo en is aanwezig in verschillende markten in Europa, vooral online. It's about Romi zal deel uitmaken van de groeiende Light&Living Group en haar kerncategorie decoratieve verlichting versterken. Met de complementaire merken en brede productportfolio en met eigen showrooms in heel Europa in Noordwijk, Almere, Nieuwegein, Oslo, Lyon, Bruhl/Keulen en Bourton-on-the-water in het Verenigd Koninkrijk. Dit is volgens Light&Living de volgende stap in het creëren van een echt pan-Europees platform voor decoratieve verlichting en huisdecoratie voor retailers.

 

Oprichters van It’s about RoMi, Rob van Dijk en Michiel van Mierlo, blijven aan om het bedrijf te helpen groeien. Light&Living Group met zijn ankermerk Light&Living en complementaire merken Present Time, Karlsson, Leitmotiv, Parlane, It's about RoMi en Good&Mojo is in heel Europa aanwezig via een breed scala aan kanalen, zowel in winkels als online.Links

www.light-livinggroup.com
www.itsaboutromi.nl
www.goodandmojo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, overname, koop, fusie, samenwerking, merger, acquisitie, acquisition, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #itsaboutromi, #lightandliving

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden