Nieuw merk PVC vloeren

Maandag 23 januari 2023

Headlam en Dersimo introduceren een nieuw merk click PVC vloeren met een gunstig prijsstelling
Nieuw merk PVC vloeren

Met als slogan ‘The Summit in Floors’ lanceren Headlam en Dersimo het merk Natural Life, een collectie next level PVC click vloeren. Een collectie waarbij gestreefd is naar het hoogst haalbare, niet alleen in kwaliteit maar ook in uitstraling. De collectie Natural Life PVC vloeren onderscheid zich door vele punten waaronder; ftalaat vrij, ultra sterk, geproduceerd in Europa, geschikt voor vloerverwarming + vloerkoeling, waterbestendig en voorzien van een HDF laag en een kurken onderlaag, dus ook over een bestaande vloer heen te leggen. Daarnaast heeft deze vloer een ultra matte uitstraling en daarmee een natuurlijke look die niet van echt hout en natuursteen is te onderscheiden.

 

De collectie zelf is opgebouwd uit zestien verschillende hout- en natuursteen dessins, waarbij een viertal dessins in zowel plank, als visgraat te verkrijgen zijn en acht dessins in de extra lange plankmaat van 181,5 cm. De vier natuursteen dessins maken deze collectie compleet.

Door het gepatenteerde kliksysteem is een vloer eenvoudig en snel te leggen. De veerkrachtige kurken onderlaag zorgt voor een vermindering van contactgeluid tot 16dB en tevens zorgt de opbouw van de plank er voor dat het maatvast is in lengte en breedte en niet beïnvloedbaar wordt door warmte van zonlicht, zo beloven beide bedrijven verder.

 

Natural Life heeft ook een ecologisch pluspunt. De basis van de PVC vloeren van Natural Life ligt in Zwitserland waar het hele product wordt geproduceerd door uitsluitend op zonenergie aangedreven machines. Het volledige pand is voorzien van zonnepanelen, de overproductie aan stroom wordt afgedragen aan de inwoners van het nabijgelegen dorp. In vergelijking met producten die verder weg (buiten Europa) worden geproduceerd is er minder goederenvervoer wat natuurlijk beter is voor het milieu.

 

Deze nieuwe collectie wordt in de markt aangeboden met een aantrekkelijke prijsstelling voor de consument. Beide groothandels gaan in het eerste kwartaal met een bus rijden door Nederland om het product bij klanten te introduceren.Links

www.headlam.nl
www.dersimo.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, clickvloeren, clickverbinding, kurk, toplaag, leggemak, installatie, productie, duurzaam, milieu, zonne-energie, visgraat, planken, tegels, groothandel, exclusief, merk, goederenvervoer, energie, milieuimpact, natuursteen, patent, veerkrachtig, ondervloer, #naturallife, #dersimo, #headlam

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren ge´ntroduceerd.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Grotere editie FFD in 2024
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden