Karpetten van katoen

Dinsdag 24 januari 2023

CS Rugs introduceert Nuage, een tapijtcollectie gemaakt van 100% super zachte katoen.
Karpetten van katoen
Karpetten van katoen Karpetten van katoen

We kennen ze allemaal wel, de prachtige katoenplanten waaraan ‘witte wolkjes’ groeien. De bolletjes opengebarsten katoen doen denken aan fris-witte wolken en zijn zo zacht als watjes. Zo ook de nieuwe collectie Nuage, gemaakt van 100% super zachte katoen!

 

De constructie van deze nieuwe collectie door CS Rugs (voorheen Carpet Sign) uit Asten is 3D uitgevoerd waarbij de poolhoogte 12 mm is met een 6 mm onderlaag. Over het streepdessin wordt een kleurverloop gelegd. Deze kleurverandering oogt als de schaduw van een wolk boven een veld. Soms hangt hij er midden boven, soms blaast de wind hem snel voorbij. Er zijn zes designs. Het karpet heeft standaard een rand van 2 cm rondom. Het ultieme natuurproduct katoen is heerlijk comfortabel en anti-allergeen.

 

De collectie bestaat uit 21 standaardkleuren, is gemaakt van 100% katoen met een poolgewicht van 2.150 gram/m2. Alle collecties van CS Rugs zijn te vinden op de vernieuwde website, inclusief een configurator om producten samen te stellen.Links

www.csrugs.com/nl

Tags

nieuws, interieur, vloerkleden, karpetten, tapijt, katoen, wol, custommade, innovatief, bolletjes, zacht, collectie, 3d, natuurproduct, comfortabel, anti-allergeen, kleuren, poolgewicht, website, configurator, #nuage, #csrugs

Gerelateerd nieuws
Samenwerking met Yepp
Yepp, de Belgische groothandel voor vloeren, heeft een samenwerking gesloten
met Pascal Raes.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden