Karpetten van katoen

Dinsdag 24 januari 2023

CS Rugs introduceert Nuage, een tapijtcollectie gemaakt van 100% super zachte katoen.
Karpetten van katoen
Karpetten van katoen Karpetten van katoen

We kennen ze allemaal wel, de prachtige katoenplanten waaraan ‘witte wolkjes’ groeien. De bolletjes opengebarsten katoen doen denken aan fris-witte wolken en zijn zo zacht als watjes. Zo ook de nieuwe collectie Nuage, gemaakt van 100% super zachte katoen!

 

De constructie van deze nieuwe collectie door CS Rugs (voorheen Carpet Sign) uit Asten is 3D uitgevoerd waarbij de poolhoogte 12 mm is met een 6 mm onderlaag. Over het streepdessin wordt een kleurverloop gelegd. Deze kleurverandering oogt als de schaduw van een wolk boven een veld. Soms hangt hij er midden boven, soms blaast de wind hem snel voorbij. Er zijn zes designs. Het karpet heeft standaard een rand van 2 cm rondom. Het ultieme natuurproduct katoen is heerlijk comfortabel en anti-allergeen.

 

De collectie bestaat uit 21 standaardkleuren, is gemaakt van 100% katoen met een poolgewicht van 2.150 gram/m2. Alle collecties van CS Rugs zijn te vinden op de vernieuwde website, inclusief een configurator om producten samen te stellen.Links

www.csrugs.com/nl

Tags

nieuws, interieur, vloerkleden, karpetten, tapijt, katoen, wol, custommade, innovatief, bolletjes, zacht, collectie, 3d, natuurproduct, comfortabel, anti-allergeen, kleuren, poolgewicht, website, configurator, #nuage, #csrugs

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
 
Overname Mflor door Karndean
lees verder
 
Domotex Asia 2023
lees verder
Nieuws van Zu merken
ZU is meubelagentuur uit BelgiŽ, dat ook voor Nederland en Luxemburg vooraanstaande Europese fabrikanten verdeeld. Het bedrijft deelt de noviteiten die een aantal van deze merken introduceren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden